Claudia Pătrășcanu, strigăt disperat pentru copiii ei. A publicat mesajele de amenințare

13.12.2020
Claudia Pătrășcanu, strigăt disperat pentru copiii ei. A publicat mesajele de amenințare

Claudia Pătrășcanu încă se luptă cu fostul soț, Gabi Bădălău, pentru custodia celor doi copii. Se pare că fosta componentă a trupei Sexxy are probleme mari și nu reușește deloc să se înțeleagă cu tatăl micuților. Lucrurile par a fi total scăpate de sub control, iar asta se poate observa din ultima postare a Claudiei, de pe facebook.

Claudia Pătrășcanu are probleme mari cu Gabi Bădălău

Artista a ales să facă publice mai multe mesaje de amenințare și conversații dintre fostul soț și mama lui, Claudia o acuză pe fosta soacră că își manipulează copilul și nu își iubește deloc nepoții. Mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare este foarte dureros și dă de înțeles faptul că artista o consideră pe fosta soacră principala vinovată de comportamentul lui Gabi Bădălău.

Totodată, ea a mai povestit și câteva episoade care s-au petrecut pe vremea când ea era încă doamna Bădălău și la care au asistat din păcate și copiii. Se pare că instanța nu vrea să ia în considerare toate aceste probe, spune Claudia. Ea însă este decisă să meargă până în pânzele albe pentru a câștiga și tot ce își dorește este să își crească băieții în liniște.

Mesajele postate de Claudia
Mesajele postate de Claudia

 

„Încep prin a posta mesajele trimise de către “mama” dacă o pot numi așa,către fiul ei disperat care încerca cândva, sa caute ldisperat ajutor pentru ceea ce a făcut,pentru ceea ce face,dar din păcate pentru el “mama” nu are cum sa aibă sentimentul de MAMA ptr ca i a fost mai simplu sa și arunce copiii imediat după naștere,unul la bunicii materni și unul la bunicii paterni,copiii suferind și traind o trauma pe care o reproșează și acum “mamei”,dar motivul era unul foarte serios….. trebuia sa fuga din orasul Bolintin Vale cu soțul B pentru a nu fii judecată sau bârfită ca l a furat pe soț din brațele unei femei “importante”din viața ei!

Și pentru ca numele,banii și puterea au fost cele importante chiar și atunci mai presus decât copiii,cum ar putea vreodată aceasta “bunica” sa mi iubească copiii pentru care eu mi as da și viața?! A fost atât de simplu sa și vânda sufletul,puterii și banilor încât a mai distrus și universul nepoților, complotand toți sa ne arunce afara din “palatul “ lor luxos din Bolintin unde eu eram numita “sclava” de “soțul” meu! Poate înțelegeți și dv despre ce educație vorbim! De ce ar vrea o “mama”,o “bunica” sa facă atata rău?”, a scris Claudia Pătrășcau într-o postarea foarte lungă pe rețelele de socializare.

 

Nimeni nu se gândea că între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu vor apărea asemenea probleme, mai ales pentru că la mijloc sunt și doi copii. Nu este prima oară când artista postează pe rețelele de socializare detalii din viața ei, cerând ajutorul autorităților. Se pare că scandalul nu se va opri aici, mai ales acum, după ce toate aceste mesaje au fost făcute publice.