Connect with us
Comemorare emoționantă a lui Kobe Bryant. Michael Jordan în lacrimi

Vedete

Comemorare emoționantă a lui Kobe Bryant. Michael Jordan în lacrimi

Ieri, pe 24 februarie, a avut loc comemorarea lui Kobe Bryant și a fiicei sale Gianna, care și-au pierdut viața într-un accident cumplit de elicopter la finalul lunii ianuarie. O mulțime de nume mari de la Hollywood au fost prezente la evenimentul care a avut loc la Staples Center în Los Angeles.

Comemorare emoționantă a lui Kobe Bryant. Michael Jordan în lacrimi

Vanessa Bryant, soția marelui baschetbalist, a vorbit pentru prima oară în public, de la moartea soțului și a fiicei sale. Femeia șia- stăpânit cu greu emoțiile și a ținut un discurs extrem de emoționant. „Dumnezeu a știut că nu pot rămâne unul fără celălalt. De aceea i-a luat pe amândoi. Iubitule, să ai grijă de Gigi a noastră, eu voi avea de Nani, Bibi și Coco. Încă suntem cea mai bună echipă. Să vă odihniți în pace, să vă distrați în Rai până când ne vom revedea. Vă vom iubi și ne va fi dor de voi totdeauna. Mami”, a spus Vanessa Bryant în încheierea discursului său.

Beyonce, Alicia Keys și Christina Aguillera au cântat la memorialul din California, de luni seară. Beyonce i-a stat alături Vanessei pe toată durata evenimentului și a susținut-o. Numeroase staruri au fost prezente la eveniment, printre care: familia Kardashian-West, Jeniffer Lopez și Alex Rodriguez, Michael Jordan, Gabrielle Union și Dwyane Wade, Shaquille O’Neal.

Michael Jordan a plâns pe scenă și a ținut un discurs care a impresionat pe toată lumea până la lacrimi. „Vorbeam despre orice, încerca să devină un om mai bun. Acum mă face să mă uit la un alt meme plângăcios cu mine. I-am spus soției că nu o să fac asta, deoarece nu vreau să văd aia pentru următorii trei sau patru ani”, a spus Michael Jordan.

Citește și: George Burcea prins drogat la volan. I-a fost deschis dosar penal

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top