Connect with us
George Burcea prins drogat la volan. I-a fost deschis dosar penal

Vedete

George Burcea prins drogat la volan. I-a fost deschis dosar penal

Coșmarul continuă pentru Andreea Bălan, după ce soțul ei, George Burcea, a fost prins drogat la volan cu câteva zile în urmă. Acum a ieșit totul la iveală și se pare că actorul a ieșit pozitiv la testul pe care i l-au făcut polițiștii, afându-se sub influența cocainei.

George Burcea prins drogat la volan. I-a fost deschis dosar penal

De mai multe zile Andreea Bălan și George Burcea trec printr-o situație foarte grea. Au apărut numeroase zvonuri conform cărora ei sunt în pragul divorțului. Atât Andreea cât și soțul ei le-au confirmat oarecum prin postările dubioase pe care le-au făcut în zilele precedente pe rețelele de socializare.

Acum un nou scandal stă să izbucnească după ce George Burcea a fost prins drogat la volan. Totul s-a petrecut pe data de 21 februarie.Potrivit surselor Click!, pe 21 februarie, la ora 10.00, acesta conducea un Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința sa.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au declarat surse apropiate celor doi.

Culmea este că George Burcea nu ar fi fost oprit întâmplător de un filtru, ci a fost filat mai multă vreme. Autoritățile cunoașteau faptul că el este consumator de mai mult timp.  Acum actorul s-a ales cu dosar penal, iar autoritățile așteaptă buletinul toxicologic de la medicii legiști,pentru a afla concentrația de cocaină pe care o avea în organism, dar și cum substanța i-a putut influența capacitatea de a conduce un autoturism pe drumurile publice.

”Dosarul va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare”, au explicat sursele Click!.

Între timp lucrurile par a fi tot mai dificile între Andreea Bălan și Burcea, având în vedere că ieri, el a postat un mesaj foarte dur pe Instagram și mulți au considerat că îi este destinat soției sale: „VEZI-ȚI DE ROLUL TĂU”.

Citește și: George Burcea atacă din nou: „VEZI-ȚI DE ROLUL TĂU”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

4 Comments

4 Comments

  1. Pfuai ce hahalera de om

    2020-02-29T13:03:43+02:00 at 13:03

    N-ar fi nici un motiv din lume ca un om matur cu copii sa faca asa ceva. Sa.i fie rusine, copii aia vor afla cand vor creste ce tata au avut.

    Mai bine un tata vitreg decat asa specimen antisocial la usa.

    Pfuai ce generatie ratata de barbati!
    Sper ca Andreea sa isi gaseasca rapid vreunul normal, sau mai bine singura.
    Sa ii aleaga dracului albi, ca astia corciti cu turci sau cu cine l.o fi facut muma.sa nu.s buni de nimic, hahalere de specimene🤧🤧 nici mucii n.as da pe el !

  2. Adevarul

    2020-02-28T07:48:11+02:00 at 7:48

    Habar**

  3. ADevarul

    2020-02-28T07:47:36+02:00 at 7:47

    Taci ma, nu vorbi.. Hahar nai ce probleme au si de ce omul face ce face… veziti de treaba…

  4. G.M.

    2020-02-25T15:34:54+02:00 at 15:34

    Eu am spus din start ca individul asta are prbleme psihice. Prasta alegere a facut Andreea Balan; nu inteleg de ce se crampneaza de un asa specimen. Tata, netata, mai bine fara decat cu asa catastrofa….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top