Connect with us
Connect-R, pe patul de spital. Cum se simte acum artistul

Vedete

Connect-R, pe patul de spital. Cum se simte acum artistul

Connect-R, pe numele lui real Ştefan Mihalache, este unul dintre cei mai cunoscuți artişti din România.
Pe plan profesional, lucrurile funcționează extrem de bine, dovadă fiind melodiile sale care se bucură de un adevărat succes. În plan sentimental, nimic nu s-a mai schimbat în viața celebrului cântăreț după căsnicia cu Misha. Însă, în ceea ce privește sănătatea, se pare că îndrăgitul Connect-r a avut nevoie de ajutorul medicilor. Artistul a explicat cu ce problemă se confruntă și de ce anume este internat la momentul actual.

Connect-R, pe patul de spital. Cum se simte acum artistul

Pe data de 13 august, Connect-R a urcat mai multe videoclipuri pe o rețea de socializare, chiar în timp ce se afla pe patul de spital. Fanii artistului au fost surprinși de ipostaza în care se afla acesta, însă el a ținut să le explice ce se petrece.

Astfel, din spusele sale, se pare că artistul a mers la spitalul Fundeni pentru a face mai multe analize de rutină. La fel le-a transmis și fanilor lui, că ar fi bine să pună sănătatea pe primul loc și să meargă la medic pentru a se asigura că toate lucrurile funcționează corect. În momentul actual, Connect-r se simte bine și era doar puțin amețit din cauza faptului că fusese sedat.

„Bună dimineața, de aici, de la Fundeni. Un spital extraordinar, cu niște oameni extraordinari. S-au ocupat de mine fantastic. Mi-au făcut analizele complete, plus colonoscopie, endoscopie… Am fost sedat, de-aia sunt puțin spart acum. E extraordinar, e ok. E bine să vă căutați, să vă îngrijiți, să aveți grijă de voi. Să aveți o zi frumoasă”, a spus Connect-R.

Connect-R și Misha au divorțat în 2017, dar au anunțat acest lucru abia în 2018. Chiar dacă s-au despărțit, au rămas în relații foarte bune și au decis să aibă grijă împreună de fetița lor, Maya. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi petrec timp împreună, au o comunicare extraordinară, merg în vacanțe, toate acestea pentru fiica lor. Deși au existat multe zvonuri că cei doi s-ar fi împăcat, ei au declarat că iubirea s-a consumat și tot ce rămâne acum e să își crească frumos copilul pe care îl au.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top