Connect with us
Connect-R, critici dure la adresa Vulpiței și a lui Viorel: "Așa ceva nu se poate!

Vedete

Connect-R, critici dure la adresa Vulpiței și a lui Viorel: „Așa ceva nu se poate!

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea și după numeroasele certuri ale controversatului cuplu. Ei au renunțat complet la viața de țară și se pare că le priește aerul de București și emisiunea care i-a consacrat și căreia îi aduc zilnic rating. Cu toate acestea, pe cât de mult îi urmărește lumea, pe atât de mult îi critică unii oameni și îi acuză că nu transmit nimic educativ. Și cântărețul Connect-R a răbufnit și le-a transmis un mesaj dur celor doi.

Connect-R, critici dure la adresa Vulpiței și a lui Viorel: „Așa ceva nu se poate!

Connect-R s-a întâlnit întâmplător pe stradă cu Vulpița și Viorel. Acesta i-a surprins într-un moment inedit, când făceau poze cu mai mulți copii care își așteptau rândul să interacționeze cu ei. Artistul a imortalizat scena și a urcat fotografia pe o rețea de socializare, unde le-a transmis celor doi un mesaj. El i-a criticat dur atât pe ei, cât și televiziunea care îi promovează. Cântărețul este nemulțumit că acest cuplu nu transmite nimic educativ și nu înțelege care sunt calitățile ce îi recomandă pe ei drept celebrități și de ce copiii trebuie să crească cu astfel de personaje.

„Mă simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodată! N-aș arăta cu degetul , n-aș judeca vreodată nimic! Dar așa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ăsta să nu mai dețină valori! Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea! Dar și popularitatea pretinde anumite calități! Care sunt calitățile celor doi? De ce copiii vor să facă poze cu ei? Cum a ajuns televiziunea să promoveze, să crească așa ceva? Vă jur că nu aveam niciun fel de problemă, dar copii noștri vor crește în țara pe care le-o lăsăm.”, este mesajul scris de Connect-R.

Postarea lui Connect-R a strâns multe aprecieri, dar și comentarii ale fanilor care îl urmăresc. La mesajul cântărețului au reacționat mai multe persoane publice, precum DJ Wanda sau Sonny Flame, care sunt de acord cu aspectele prezentate de acesta și nu susțin deloc apariția la TV a celor două personaje și îl felicită pe artist pentru curajul de a vorbi despre această situație.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top