Connect with us

Vedete

Copiii Mirelei Vaida au aflat tot de la TV! Reacția lor când și-au văzut mama agresată: „A vrut să te rănească!”

Mirela Vaida a avut parte de șocul vieții sale când agresoarea a încercat să o lovească cu un pietroi. De atunci, prezentatoarea TV nu-și poate reveni și vrea ca autoritățile să facă dreptate în acest caz, pentru că viața sa și a familiei sale este pusă în pericol. Cel mai dureros este că și unul dintre copiii săi a văzut scena la TV, ceea ce l-a marcat destul de tare, deși are o vârstă fragedă.

Copiii Mirelei Vaida au văzut agresiunea

Mirela Vaida este în șoc, după ce o femeie complet dezbrăcată a intrat în platou și a încercat să o omoare cu o piatră de dimensiuni mari. Norocul Mirelei a fost că a reacționat rapid și s-a dat din fața agresoarei, iar colegii săi au intervenit la timp și au scos-o din platou pe femeie.

Prezentatoarea TV a mers deja la poliție, a depus plângere și speră că se va face dreptate. A aflat despre femeia care a agresat-o că are aproximativ 4- de ani, vine din Iași și are probleme psihice, fiind internată la Spitalul Obregia.

Mirela Vaida se teme pentru viața ei, dar în special pentru cei dragi. Durerea ei cea mai mare este că unul dintre copiii săi era la TV când a avut loc nefericitul incident. Vladimir a văzut cum femeia a venit să o lovească pe mama lui și i-a cerut Mirelei explicații. Prezentatoarea TV i-a spus că a fost vorba doar de o joacă.

”Băiețelul meu Vladimir era la televizor în acel moment l-a întrebat pe tati…mami da de ce n-ai fugit din fața femeii aleia care era dezbracată, de ce n-ai fugit când a vrut să te rănească. I-am spus ca a fost o joacă, doar ne-am jucat puțin”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Mirela Vaida, prima apariție după agresiune

Mirela Vaida a apărut ieri pentru prima dată la Acces Direct după ce a fost la un pas să fie ucisă. Ea le-a mulțumit tuturor celor care o sprijină în această perioadă dificilă și a mărturisit că se teme pentru viața ei. Celor care cred că totul a fost o invenție, le-a trasnmis că nu le dorește să treacă prin ce a trecut ea și le cere să se gândească la faptul că și ea are o familie și nu vrea ca nimeni să sufere din cauza unor oameni cu probleme psihice, fără discernământ, care vor să-i facă rău.

„Nu vreau să conving pe nimeni de nimic, mulți oameni cred că ce mi s-a întamplat mie e o făcătură. Nu pot să cred că oamenii spun ca eu și echipa noastră am luat o femeie, bolnavă cu acte, ăsta e adevărul, și am pus-o să se dezbrace și să facă așa ceva. Mi se pare că nu mai e pic de empatie, că s-a dezvoltat religia urii și că noi, persoanele publice, am ajuns ținta lor. Vreau să vă spun că, înainte de a fi o persoană publică, sunt un om obișnuit.”, a declarat Mirela Vaida.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top