Mirela Vaida merge la poliție să depună plângere. Ce se alege de agresoare

22.03.2021
Mirela Vaida merge la poliție să depună plângere. Ce se alege de agresoare

Mirela Vaida trece printr-o perioadă extrem de grea. De când a fost agresată chiar în direct, celebra prezentatoare TV nu își revine din șoc și continuă să se gândească la tot felul de lucruri rele. Astăzi, ea merge la poliție pentru a depune plângere, după care speră să se facă dreptate și să se simtă protejată, pentru că și-a văzut moartea cu ochii.

Vaida merge azi la poliție

Mirela Vaida a fost la un pas de a fi grav rănită, după ce o femeie a intrat în platou, complet goală, și a încercat să o lovească pe prezentatoare cu un pietroi. Din fericire, femeia nu a nimerit-o și a fost ridicată de polițiști, dar Mirela este și acum extrem de speriată și își face griji pentru viața ei.

Mirela Vaida vrea să se facă dreptate, motiv pentru care merge azi la o secție de Poliție din București, pentru a depune plângere împotriva agresoarei. Ea a explicat că nimic nu a fost regizat, că ușa pe care a intrat femeia nu este păzită, deși mulți acuză echipa Acces Direct de asta. Prezentatoarea a anunțat că azi va oferi mai multe detalii despre cele întâmplate, după ce se va întâlni cu oamenii legii.

‘Mai multe detalii o să am luni de la Poliție și cred că luni o să fiu un pic în stare să vă și povestesc ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni’, a spus Mirela Vaida.

Mirela a plecat dn București pentru a-și reveni

Prezentatoarea Acces Direct a trăit cu adevărat un șoc când aproape că a fost lovită de o piatră mare. Revenirea va fi una grea, dar are alături familia. În weekend, ea a mers departe de Capitală pentru a se relaxa și a scăpa puțin de stres. Deși vacanța era deja plănuită, a venit la fix, exact când vedeta avea nevoie să uite de cele întâmplate, măcar pentru un weekend. Terapia ei din acest moment sunt apropiații, soțul și copiii, însă nu poate uita prin ce a trecut.