Connect with us
Cornel Galeș a vorbit pentru prima oară după înmormântarea soției sale. El a dezvăluit ce s-a întâmplat în ultima săptămână din viața artistei.

Vedete

Cornel Galeș a rupt tăcerea după înmormântarea Ilenei Ciuculete. Ce a pățit, de fapt, soția sa

Cornel Galeș a găsit puterea să vorbească după înmormântarea soției sale. El a discutat cu Cristina Herea, jurnalista România TV, făcând dezvăluiri despre modul în care a decedat Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș a mărturisit că îndrăgita cântăreață de muzică populară a aflat că nu mai are mult de trăit în data de 22 februarie. A realizat asta după ce și-a descoperit o umflătură suspectă, dar nedureroasă, undeva în partea stângă.

Cornel Gales a povestit ca artistă a simțit umflătura în timp ce stătea și se uita la televizor. Această umflatură apărea și dispărea și până la urmă Ileana Ciuculete a decis să consulte un medic.

Din păcate, rezultatele analizelor au fost foarte proaste, iar medicii au fost nevoiți să o interneze de urgență. S-a aflat că artista suferea de formă rară de Hepatita C, o tulpină despre care nu se știau foarte multe lucruri.

S-a vorbit despre ipoteza unui transplant, dar medicii au spus că șansele de supraviețuire ar fi fost doar de 20%.

Cornel Galeș a spus că în ultima perioadă, chiar înainte să afle că e bolnavă, artista devenise mult mai sensibilă, mai afectată de ce se întâmplă în jurul ei și tot povestea că nu se simte deloc bine și că nu se mai regăsește în această lume, a povestit jurnalista Romania TV.

Pe același subiect

Elena Merișoreanu șochează! Ce a făcut Cornel Galeș

Ultima promisiune făcută Ilenei Ciuculete

Cum a fost ABUZATA Ileana Ciuculete!

Inmormântare Ileana Ciuculete – de ce s-a cântat „Hristos a inviat!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top