Connect with us

Știri

Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, la un pas de sinucidere. Dezvăluirea șocantă a Elenei Merișoreanu

Soțul Ilenei Ciuculete suferă cumplit după dispariția artistei care i-a fost soție timp de 25 de ani. Cornel Galeș a fost alături de interpreta de muzică populară în ultimele sale clipe și durerea lui după moartea acesteia nu are consolare.

Cântăreața Elena Merișoreanu, o prietenă apropiată a Ilenei Ciuculete, a declarat că l-a auzit pe Cornel Galeș spunând că ar vrea să îți ia viața, pentru a fi împreună cu cea pe care o numea zâna lui.

”Eu am vorbit cu Ileana acum 5-6 zile. Când am sunat-o am avut impresia că am sculat-o din somn. Mi-a zis că Ileana a plecat, a plecat definitiv dintre noi, iar în clipa aceea a început să țipe, iar eu am crezut că paralizez când am aflat. Cornel nu o lăsa să facă absolut nimic, îi făcea masaj, nu o lăsa să se ducă nici să ia o pâine.

Îi ieșise o gâlmă, iar a doua zi i se umflase prea tare. S-au dus la doctor și i-a zis că nu mai are scăpare. El este inginer la aeronave. A spus că mă gândesc să-mi iau viața, dar nu am acum că îmi ia diavolul sufletul și nu ajung lângă Ileana dacă mă omor.”, a declarat Elena Merișoreanu, potrivit spynews.ro.

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete au trăit timp de 25 de ani o frumoasă poveste de dragoste, după ce s-au cunoscut într-un taxi.

Ileana Ciuculete a murit marți, 14 martie, la un spital privat din capitală. Cântăreața de muzică populară și-a pierdut viața în urma unei ciroze galopante, survenite de la o hepatita C de care nu știa.

ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT:

Viorel Pop, bioenergetician lui Ileana Ciuculete stie cum a contactat arista virusul hepatitei C
Sofia Vicoveanca, mesaj sfâșietor după moartea Ilenei Ciuculete
Ce sumă a plătit Cornel Galeș pentru ultimele clipe de viață ale Ilenei Ciuculete
Fiica lui Aurelian Preda a mers la biserica unde este depus trupul neînsuflețit al Ilenei Ciuculete
Secretul Ilenei Ciuculete – Ce scrie în certificatul de naștere
Durere fără margini pentru soțul Ilenei Ciuculete. A clacat la căpătâiul artistei
Care era numele real al Ilenei Ciuculete
Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, în pericol din cauza bolii de care suferea artista
Care era numele real al Ilenei Ciuculete

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top