Connect with us
Coșmarul coronavirus de la Antena 1 continuă. O altă vedetă intră în izolare

Vedete

Coșmarul coronavirus de la Antena 1 continuă. O altă vedetă intră în izolare

Lucrurile continuă să se înrăutățească la Antena 1. După ce vedete precum Marcel Pavel, Ozana Barabancea sau Andrei Ștefănescu au fost supuși testului de Covid-19, care a ieșit pozitiv, o altă cântăreață care a participat la filmările de la „Te cunosc de undeva” a anunțat că intră în izolare la domiciliu, așa cum procedura în vigoare o cere. Astfel, cunoscuta interpretă Ami va sta o săptămână acasă, fără a lua contact cu alte persoane și fără a părăsi locul de izolare.

Coșmarul coronavirus de la Antena 1 continuă. O altă vedetă intră în izolare

După ce mai mulți colegi de platou, de la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva!” au fost identificați pozitiv și se află acum internați la spital și au nevoie de supraveghere medicală, și Ami a decis să facă testul de coronavirus. Din fericire, ea nu a contractat virusul și testul a ieșit negativ, dar va rămâne, totuși, în izolare la domiciliu pentru o săptămână, așa cum i-au comunicat autoritățile.

Anunțul a fost făcut printr-o postare de pe o rețea de socializare. Ea va petrece cele 7 zile alături de cățelul ei, Bobo, timp în care se va gândi la colegii săi care trec acum prin clipe grele. Le-a transmis acestora gânduri bune și este nerăbdătoare să-i reîntâlnească pe platourile de filmare.

Alte vedete pozitive

Prima persoană infectată de la Antena 1 a fost Marcel Pavel. Acesta a acuzat simptome specifice, drept pentru care a fost supus testului coronavirus, care a ieșit pozitiv. A avut câteva zile în care s-a simțit mai rău, dar acum starea lui de sănătate este una bună. Și Ozana Barabancea a contractat virusul, însă nu a făcut declarații legat de acest aspect. Printre cei infectați se mai numără și prezentatorul Andrei Ștefănescu, care a declarat că este asimptomatic.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top