Connect with us
Cristi Borcea a dezvăluit cele mai intime secrete. A recunoscut că a lovit o femeie

Vedete

Cristi Borcea a dezvăluit cele mai intime secrete. A recunoscut că a lovit o femeie

Cristi Borcea este unul dintre cele mai interesant personaje ale momentului care, de-a lungul timpului, a provocat multe controverse și a atras atenția prin faptele sale. Nici el nu a scăpat de întrebările interesante ale Denisei Rifai de la emisiunea ei de pe Kanald, unde a fost determinat să ofere cele mai picante răspunsuri.

Cristi Borcea a lovit o femeie din viața lui

Cristi Borcea revine în atenția tuturor cu noi detalii spectaculoase din viața sa. El a acceptat invitația Denisei Rifai și a fost nevoit să răspundă unui şir de întrebări delicate, care vizau atât averea lui, viața amoroasă, dar și cea mai grea experiență a vieții sale, perioada în care a fost închis.

Una dintre cele mai picante întrebări a fost cea prin care jurnalista a încercat să afle dacă Cristi Borcea și-alovit vreodată soțiile și femeile cu care a avut o relație. El a precizat că acest gest urât nu a avut loc în penitenciar și nici nu s-a comportat urât și a explicat și că între Alina și Mihaela nu a avut loc niciun conflict de acest gen.

„Da! Am lovit, dar atunci cu Alina nu s-a întâmplat și nu s-a certat niciodată cu Mihaela, nu a fost absolut nicio discuție. Alina cu Mihaela veneau tot timpul împreună la mine la vizită, se înțelegeau foarte bine. Deci întotdeauna Alina și Mihaela s-au înțeles foarte bine. În alt context, da, dar nu cât am fost în penitenciar.”, a afirmat Cristi Borcea, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai de la Kanal D.

Cristi Borcea s-a cumințit

Cristi Borcea este renumit pentru relațiile sale numeroase, în care a bifat și nouă copii: trei cu prima soție, Mihaela Borcea, trei cu actuala soție, Valentina Pelinel, doi cu Alina Vidican, cea de-a doua soție și o fetiță cu avocatul Simona Voiculescu.

Întrebat dacă ar legaliza poligamia, adică relația de căsătorie între mai multe persoane, el a mărturisit că, în urmă cu zece ani, ar fi fost de acord cu această lege. Acum, că s-a liniștit și și-a găsit fericirea lângă Valentina, nu se mai gândește la așa ceva.

„Dacă ar fi după mintea de acum, când am găsit liniștea alături de Valentina, aș spune nu, dar acum 10 ani aș fi spus da fără niciun fel de problemă” a spus Cristi Borcea, în emisiunea de pe Kanal D.

Valentina Pelinel, despre secretul relației cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună de mai bine de 6 ani și se înțeleg de minune. Secretul unei căsnicii de lungă durată este modul în care comunici cu partenerul de viață, susține frumoasa blondină.

„Comunicarea e cheia! Cu soţul meu stau seara pe terasă. Petrecem uneori şi două, trei ore în care povestim, povestim, povestim. După care ne dăm seama ce chimie există şi ce bine e să stai cu un om aşa toată ziua să nu te plictiseşti”, dezvăluia fostul model în toamna anului trecut.

Valentina și Cristi au trei copii, Milan și gemenele Rania și Indira. Cu toate acestea, nu ar fi exclus ca în familia lor să își facă apariția încă un membru. „Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine ştie ce îţi poate aduce ceasul.”

În urmă cu doar câteva zile, Valentina Pelinel a publicat pe Facebook un mesaj de dragoste pentru tatăl copiilor ei. În cadrul mesajului, ea îi urează la mulți ani lui Cristi Borcea, îi spune cât de mult îl iubește și cât de mult însemnă pentru ea.

„Azi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea”, este mesajul public transmis de Valentina Pelinel de ziua de naștere a soțului ei.”

Afaceristul a avut parte și de o surpriză dulce. Soția lui a comandat un tort deosebit, pe care l-a ales chiar fiul lor, Milan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top