Connect with us
Cristian Borcea adus din nou în fața judecătorilor. Ce solicită fostul finanțator al Dinamo

Vedete

Cristi Borcea adus din nou în fața judecătorilor. Ce solicită fostul finanțator al Dinamo

Cristi Borcea a fost adus din nou în fața judecătorilor, marți dimineață. Fostul finanțator al Dinamo solicită eliberarea condiționată. Magistrații de la Judecătoria sectorului 4 vor decide dacă acesta va fi eliberat condiționat sau nu.

Cristi Borcea adus din nou în fața judecătorilor. Ce solicită fostul finanțator al Dinamo

Omul de afaceri a formulat o cerere de eliberare condiționată care a fost analizată joi de către comisia de eliberări condiţionate din cadrul Penitenciarului Jilava. Se pare că avizul ar fi unul favorabil, însă decizia o vor lua magistrații de la Judecătoria sectorului 4.

Cristian Borcea, adus din nou in fata judecatorilor. sursa foto: stirileprotv.ro

Cristian Borcea, adus din nou in fata judecatorilor. sursa foto: stirileprotv.ro

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Monica Anghel? Cântăreața a fost desfigurată la propriu. Cum a ajuns în această situație

Cristi Borcea a fost condamnat la nici mai mult nici mai puțin de cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor. Alături de el a fost condamnat și Radu Mazăre. Borcea este încarcerat la Penitenciarul Jilava de la începutul lunii februarie. Instanţa a dispus şi confiscarea unei sume uriașe, de aproximativ un milion de euro de la fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti.

Citește și: Florin Călinescu și TRAGEDIILE DIN VIAȚA LUI. A fost diagnosticat cu cancer: “Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”

La data de 18 martie, Curtea de Apel București a decis că omul de afaceri Cristian Borcea să fie condamnat la 7 ani și jumătate de închisoare. Magistrații au contopit pedepsele din dosarele retrocedărilor ilegale de terenuri şi transferurilor din fotbal. Totodată, aceștia au decis să îi scadă din pedeapsa de 7 ani și 6 luni de închisoare, timpul petrecut deja în spatele gratiilor, adică perioada 04.03.2014 – 02.07.2018 şi respectiv cea din 08.02.2019 până în momentul de față.

Citește și: Nicoleta Voicu, mesaj extrem de dur pentru Gheroghe Turda: „Se prelingea sângele pe gâtul tău. Eram acolo să am grijă de tine.”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top