Cristi Borcea adus din nou în fața judecătorilor. Ce solicită fostul finanțator al Dinamo

Ultimul update: marți 10 septembrie 2019 12:07 Data publicării: marți 10 septembrie 2019 12:04

Cristi Borcea a fost adus din nou în fața judecătorilor, marți dimineață. Fostul finanțator al Dinamo solicită eliberarea condiționată. Magistrații de la Judecătoria sectorului 4 vor decide dacă acesta va fi eliberat condiționat sau nu.

Cristi Borcea adus din nou în fața judecătorilor. Ce solicită fostul finanțator al Dinamo

Omul de afaceri a formulat o cerere de eliberare condiționată care a fost analizată joi de către comisia de eliberări condiţionate din cadrul Penitenciarului Jilava. Se pare că avizul ar fi unul favorabil, însă decizia o vor lua magistrații de la Judecătoria sectorului 4.

Cristian Borcea, adus din nou in fata judecatorilor. sursa foto: stirileprotv.ro

Cristian Borcea, adus din nou in fata judecatorilor. sursa foto: stirileprotv.ro

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Monica Anghel? Cântăreața a fost desfigurată la propriu. Cum a ajuns în această situație

Cristi Borcea a fost condamnat la nici mai mult nici mai puțin de cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor. Alături de el a fost condamnat și Radu Mazăre. Borcea este încarcerat la Penitenciarul Jilava de la începutul lunii februarie. Instanţa a dispus şi confiscarea unei sume uriașe, de aproximativ un milion de euro de la fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti.

Citește și: Florin Călinescu și TRAGEDIILE DIN VIAȚA LUI. A fost diagnosticat cu cancer: “Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”

La data de 18 martie, Curtea de Apel București a decis că omul de afaceri Cristian Borcea să fie condamnat la 7 ani și jumătate de închisoare. Magistrații au contopit pedepsele din dosarele retrocedărilor ilegale de terenuri şi transferurilor din fotbal. Totodată, aceștia au decis să îi scadă din pedeapsa de 7 ani și 6 luni de închisoare, timpul petrecut deja în spatele gratiilor, adică perioada 04.03.2014 – 02.07.2018 şi respectiv cea din 08.02.2019 până în momentul de față.

Citește și: Nicoleta Voicu, mesaj extrem de dur pentru Gheroghe Turda: „Se prelingea sângele pe gâtul tău. Eram acolo să am grijă de tine.”

Sursa: Huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *