Connect with us
Nicoleta Voicu, mesaj extrem de dur pentru Gheroghe Turda

Vedete

Nicoleta Voicu, mesaj extrem de dur pentru Gheroghe Turda: „Se prelingea sângele pe gâtul tău. Eram acolo să am grijă de tine.”

Nicoleta Voicu are un nou mesaj extrem de dur pentru Gheorghe Turda! Artista a postat pe pagina ei de Facebook câteva cuvinte pentru fostul ei iubit și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Se pare că scandalul nu îi priește deloc și vrea să fie lăsată în pace.

Nicoleta Voicu, mesaj extrem de dur pentru Gheroghe Turda

Nicoleta Voicu sugerează în mesajele ei că fostul său iubit Gheorghe Turda încă o caută, ia relația pe care a avut cu el încă îi pune bețe în roate pentru cariera sa artistică.  Cei doi au avut o iubire pătimașă de doar câteva luni și s-au despărțit apoi după mai multe discuții în contradictoriu.

Se pare totuși că Turda nu a uitat-o pe Nicoleta și și încearcă să își facă loc în viața ei în continuare. Cel puțin, așa de iese din mesajul postat de fosta sa iubită pe internet.

Citește și: Gheorghe Turda iubește din nou! Cine este femeia de care s-a îndrăgostit: „Am spus DA”

„Când ai să înțelegi domnule Turda?

Când ai să înțelegi să nu mai dai like uri sau să lași comentarii pe pagini de socializare pe care nu te-am blocat încă?
Când ai sa înțelegi ca nu sunt ca lingusitorii din viața ta care îmi umpleau sumbra realitate cu sfaturi pentru binele meu și care acum sunt suport dezamăgirilor tale? 

Cand ai să înțelegi că nu fac parte din categoria oameni de pe pământ care fără tine ar fi vai de capul lor? 
Când ai să înțelegi că nu pot accepta prezentul cu toate persoanele din jurul tău care mă scot din spectacole, doar pentru că locul din dreapta ta în mașina este atât de confortabil și care au făcut subiectul multor discuții între noi, până au ajuns la deznodământul mult dorit ? 

Când ai sa înțelegi că nu s-a născut persoana care să-mi dea sfaturi ce sa fac iar tu să nu scoți o vorbă în apărarea mea?
Când ai să deschizi Dicționarul Limbii Române, scris de Vasile Breban, și ai să-l parcurgi până la litera „D” unde vei găsi cuvântul DEMNITATE, pe care ai călcat-o în picioare cât timp am fost împreună și după? 
Când ai să înțelegi că la merele din vârful pomului nu poate ajunge oricine? 
Când ai să înțelegi domnule Turda că totul s-a terminat? 
Când?

Citește și: Despărțire BOMBĂ după 8 ani de relație. Cel mai discret cuplu din showbiz s-a destrămat

Ps: când ai să înțelegi că nu pot uita nemărginita „plăcere” cu care răspundeai invitațiilor primite de la producători ptr aparițiile tv împreună? 
Altele erau valorile artistice lângă care prezența ta nu era umbrită!
Eu eram prea neînsemnată ptr tine.”, este primul mesaj postat de Nicoleta Voicu pe pagina ei de Facebook

Nicoleta Voicu si Gheorghe Turda sursa foto: facebook

Nicoleta Voicu si Gheorghe Turda sursa foto: facebook

După acest mesaj lung și dur, artista a mai postat încă unul, la care a primit câteva comentarii critice de la apropiați.

„Să-ți reamintesc, dle Turda! Septembrie, 2018, filmare la Muzeul Satului  La o zi după intervenția chirurgicală. Frig, vânt, și lucrurile nu erau deloc ușoare. Se prelingea sângele pe gâtul tău. Eram acolo să am grijă de tine. Eu nu eram pentru filmare. Artiști mulți și valoroși. Toți m-au îndrăgit, au făcut fotografii cu mine.

Citește și: Primele declarații ale lui What’s Up după divorț. Care a fost motivul rupturii: ”Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia. Ne certam pe orice”

Mai puțin o singură persoană care m-a întrebat, arogant și tăios, când m-a văzut: ” Dar ce-i cu tine, dragă p’ aici? ” Mi s-a pus un nod. N-am știut ce să răspund? Simțeam cum îmi fuge pământul de sub picioare. Acum i-aș răspunde eu: „Dar ce-i cu tine p’ aici?” Aceeași persoană iese din platoul unei televiziuni când m-a văzut alături de tine.

Tu ti-ai dorit împăcarea PUBLIC, în emisiune la Măruta. Aceeași persoană mă scoate din spectacole. Aceeași persoană urca în locul meu în mașina ta, dle Turda. De ce mă cauți dle Turda? Că eu m-am săturat la refuz! Lasă Cutia Pandorei închisă, iti garantez ca e mai bine așa! Rămâi cu lumea!”, a mai scris Nicoleta Voicu.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top