Connect with us
Cristi Brancu este grav bolnav! ”Totul vine la pachet cu sacrificiile...”

Vedete

Cristi Brancu este grav bolnav! ”Totul vine la pachet cu sacrificiile…”

Cunoscutul prezentator, Cristi Brancu, trece prin momente grele. Acesta este încercat de o boală nu tocmai ușoară. Recent acesta a făcut anunțul cu ajutorul unei poze postate pe o rețea de socialiare.

Cristi Brancu a fost diagnosticat cu hernie de disc, iar pentru asta trebuie sa urmeze un tratament special.

„25 de ani de munca in prima linie? Totul vine la pachet cu sacrificiile. Sunt “fericitul” posesor al unei hernii de disc, pe care o tratez prin elongatie şi alte proceduri de înaltă clasa”, a anuntat, miercuri, Cristi Brancu.

Cristi Brancu – biografie

Cristi Brancu s-a nascut pe 9 martie 1973, in Bucuresti. A absolvit liceul Mihai Vitezul, apoi cursurile Scolii Superioare de Jurnalistica promotia 1997. Cristi este casatorit cu frumoasa femeie de afaceri si realizator TV, Oana Turcu Brancu. Au un baietel, Tudor.

Ca jurnalist a debutat in anul 1991 in suplimentul de Duminica al saptamanalului Viata Capitalei. Intre 1991-1992 a fost reporter sportiv al saptamanalului Cuvantul, dupa care a facut parte din echipa care a lansat revista VIP. Din 1993, a fost secretar general de redactie la revista VIP.

Timp de 1 an de zile, intre 1994-1995, a fost reporter sportiv si colaborator la Evenimentul zilei. Din anul 1995 si pana in anul 2000 a fost redactor sef al revistei VIP si, de asemenea, redactor al lunarului de cultura Cuvantul si redactor sef si director al revistei Lumea misterelor.

Timp de 7 ani de zile, intre anii 2001-2008, a fost director al revistei VIP, iar din luna iunie a anului 2004 si pana in luna martie a anului 2008 a fost director al editurii Cuvantul.

Citește și: Cristi Brancu, acuzații dure la adresa iubitului Biancăi Drăgușanu: „E un nimeni în Anglia”

Din anul 2007 si pana in prezent Cristi Brancu este realizatorul si prezentatorul emisiunii foarte indragite de catre publicul roman numita Agentul VIP, difuzata pe Antena Stars. Aceasta emisiune este una de divertisment, cu invitati celebrii si teme diverse din lumea show-bizz-ului romanesc.

A realizat in perioara 2008-2013, alaturi de Oana Turcu, emisiunea Confidential la Antena 2, cea mai populara productie de divertisment a postului TV. Emisiunea a fost difuzata si pe Antena 1, unde a fost in mod frecvent lider de audienta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top