Connect with us
Dupa bataia din urma cu trei saptamani, Cristian Boureanu a recidivat intr-un alt club din Mamaia. Acesta a lovit un barman cu paharul in cap.

Vedete

Cristian Boureanu s-a batut, din nou, cu ospatarii

Cristian Boureanu este din nou in mijlocul unui scandal, petrecut intr-un local din Statiunea Mamaia. La fel ca in toate celelalte conflicte, fostul politician a avut si de aceasta data ceva de impartit cu un angajat al localului in care mersese sa se distreze.

Scandalul a avut loc în weeklend la o terasa extrem de populara din statiunea Mamaia. Martorii spun ca Boureanu ar fi baut pana la 3 dimineata o sticla intreaga de vodka, iar cand a terminat-o a mers la bar si a mai cerut un pahar. Barmanul i-a spus ca nu mai are sortimentul de votka pe care acesta il consumase inainte si i-a recomandat altul, scrie Cancan.ro.

Citeste si: Cristian Boureanu, bataie cu un ospatar la mare! De la ce a pornit totul

Pentru că barmanul i-a vorbit la per tu, Boureanu a luat foc: „a pus mana pe un scaun si a vrut sa-l loveasca. Patronul terasei a reusit sa aplaneze pentru moment conflictul, insa Cristian Boureanu extrem de nervos a luat un pahar si i l-a spart în cap barmanului. Acesta a cazut lat la pamant, avand nevoie de ingrijiri medicale”, povesteste un martor potrivit cancan.ro.

In urma incidentului, barmanul si-a scos un certificat medico-legal si este hotarat sa-l dea în judecata pe Cristian Boureanu.

Întrebat de ceea ce s-a întâmplat, Boureanu nu recunoaste insa nimic din ceea ce a facut.

Fostul politician este la al treilea scandal de acest fel. Chiar în urmă cu trei săptămâni, el a mai bătut un barman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top