Connect with us
Cristina Cioran, dezvăluiri despre sarcină. Ce probleme a întâmpinat vedeta

Vedete

Cristina Cioran, dezvăluiri despre sarcină. Ce probleme a întâmpinat vedeta

Cristina Cioran trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Deși a trecut deja de 40 de ani, vedeta se pregătește să devină mamă și este mai fericită decât niciodată. Viitoarea mămică a experimentat deja problemele specifice sarcinii și a vorbit despre ce s-a mai întâmplat cu ea în ultima perioadă.

Cristina Cioran are o sarcină ușoară

Cristina Cioran are acum motive reale de bucurie. După ce și-a găsit bărbatul ideal, a decis că este momentul să-și întemeieze serios o familie și să ducă relația la alt nivel. Cei doi sunt împreună de 7 luni, însă lucrurile au evoluat rapid și totul merge perfect între ei.

Vedeta este însărcinată în 3 luni și jumătate și este nerăbdătoare să-și strângă nou-născutul în brațe, având în vedere că nu se aștepta să mai poată deveni mamă. Cristina a mărturisit că nu are deloc o sarcină grea, însă a avut și câteva probleme ușoare. Astfel, ea are grețuri, în special seara și mersul cu mașina nu-i face deloc bine. Cât despre pofte, singura plăcere de până acum a fost oțetul balsamic. Medicii o sfătuiesc să nască prin cezariană.

„Ne doream foarte mult dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de 7 luni. Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar daca stau o oră- două întinsă îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic. Sunt însărcinată în trei luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație’, a declarat Cristina Cioran, pentru Xtra Night Show.

Cristina Cioran se visează mireasă

Cristina Cioran și iubitul ei sunt împreună de doar 7 luni, însă relația lor a devenit rapid una serioasă și au gânduri mari. Vedeta își dorește să devină mireasă, însă așteaptă momentul în care Alex o va cere de soție.

Vedeta a declarat că iubitul ei se gândește la căsătorie încă din prima săptămână de relație, semn că nu mai este mult până când vor deveni soț și soție.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top