Cristina Cioran, dezvăluiri despre sarcină. Ce probleme a întâmpinat vedeta

01.04.2021
Cristina Cioran, dezvăluiri despre sarcină. Ce probleme a întâmpinat vedeta

Cristina Cioran trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Deși a trecut deja de 40 de ani, vedeta se pregătește să devină mamă și este mai fericită decât niciodată. Viitoarea mămică a experimentat deja problemele specifice sarcinii și a vorbit despre ce s-a mai întâmplat cu ea în ultima perioadă.

Cristina Cioran are o sarcină ușoară

Cristina Cioran are acum motive reale de bucurie. După ce și-a găsit bărbatul ideal, a decis că este momentul să-și întemeieze serios o familie și să ducă relația la alt nivel. Cei doi sunt împreună de 7 luni, însă lucrurile au evoluat rapid și totul merge perfect între ei.

Vedeta este însărcinată în 3 luni și jumătate și este nerăbdătoare să-și strângă nou-născutul în brațe, având în vedere că nu se aștepta să mai poată deveni mamă. Cristina a mărturisit că nu are deloc o sarcină grea, însă a avut și câteva probleme ușoare. Astfel, ea are grețuri, în special seara și mersul cu mașina nu-i face deloc bine. Cât despre pofte, singura plăcere de până acum a fost oțetul balsamic. Medicii o sfătuiesc să nască prin cezariană.

„Ne doream foarte mult dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de 7 luni. Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar daca stau o oră- două întinsă îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic. Sunt însărcinată în trei luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație’, a declarat Cristina Cioran, pentru Xtra Night Show.

Cristina Cioran se visează mireasă

Cristina Cioran și iubitul ei sunt împreună de doar 7 luni, însă relația lor a devenit rapid una serioasă și au gânduri mari. Vedeta își dorește să devină mireasă, însă așteaptă momentul în care Alex o va cere de soție.

Vedeta a declarat că iubitul ei se gândește la căsătorie încă din prima săptămână de relație, semn că nu mai este mult până când vor deveni soț și soție.