Connect with us
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți! Iubita matinalului de la Neatza este însărcinată

Vedete

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți! Iubita matinalului de la Neatza este însărcinată

Veste mare în showbiz: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți! Anunțul a fost făcut de cei doi viitori părinți pe rețelele de socializare, iar fanii i-au copleșit cu mesajele și felicitările lor.

Gabriela Prisăcariu este însărcinată! Dani Oțil a dat vestea cea mare pe Facebook

Dani Oțil a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj foarte emoționant prin care i-a surprins pe fani. Se pare că va deveni tătic! Cei doi viitori părinți s-au fotografiat alături de pisica lor, iar în fotografie se poate vedea clar burtica Gabrielei care deja a început să crească.

„Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…
Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…
Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…
Pt toți…hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil
Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede”, a scris Dani pe Facebook.

Și Gabriela a postat un mesaj prin care i-a anunțat pe toți care care o apreciază că va deveni mămică. Ea a făcut referire subtil la toți cei care o invidiază pentru silueta ei și îi spun că după un copil nu va putea să mai arate la fel de bine ca acum.

„Am tot primit mesaje de genul: să te văd după ce faci un copil dacă mai arăți așa! Challenge accepted.”, a scris ea pe Istagram.

Dani și Gabriela Prisăcariu au aproape trei ani de relație, iar anul trecut matinalul de la Neatza a decis să o ceară în căsătorie pe aleasa inimi sale. totul s-a întâmplat când cei doi îndrăgostiți au mers într-o vacanță exotică în Mexic. Acolo Dani a surprins-o pe iubita lui cu un inel superb.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top