Connect with us

Vedete

Cristina Ich a publicat prima imagine cu băiețelul ei și al lui Alex Pițurcă

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un băiețel de câteva luni pe care au încercat să îș țină departe de ochii lumii până acum. Frumoasa brunetă și-a făcut curaj și a postat în sfârșit o fotografie cu micuțul Noah. Ea a ținut să precizeze că nu dorește să își ascundă copilul, dar nici nu vrea să îl expună cum fac alte persoane publice.

Cristina Ich a publicat prima imagine cu băiețelul ei și al lui Alex Pițurcă

Cristina a încercat să își țină copilașul departe public și a ales să nu posteze o mulțime de fotografii cu el, așa cum fac și alte celebrități din România. Ea a sus în repetate rânsuri că nu este de acord cu un astfel de comportament și că nu i se pare în regulă ca un bebeluș de doar câteva luni să fie expus în repetate rânduri pe rețelel de socializare.

Unii dintre urmăritorii săi au încercat să îi găsească nod în papură și au întrebat-o dacă nu cumva își ascunde copilul pentru că este urât, așa că Ich a decis să le închidă gura. Ea a postat prima fotografie cu Noah pe rețelel de socializae și micuțul este de o frumusețe rară. Cu siguranță îi seamănă mamei sale!

Noah, baietelul Cristinei Ich

Noah, baietelul Cristinei Ich

”El este Noah. Am pus poza pentru voi! Prima și ultima poză. Nu-mi ascund copilul pentru că este urât, așa cum îmi scriu unele!”, a scris Cristina alături de fotografia în care apare micuțul.Noah seamănă bine cu mama lui, însă a moștenit trăsături frumoase și de la Alex Pițurcă. ”Este ca o păpușică”; a mai precizat regina Instagramului.

Citește și: Care este acum starea Danielei Crudu. Ana, sora ei, a spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top