Connect with us
Cristina Rus, mamă pentru a 3 a oară. A ținut totul secret

Vedete

Cristina Rus, mamă pentru a 3 a oară. A ținut totul secret

Cristina Rus a ieșit de ceva vreme din lumina reflectoarelor și s-a axat pe viața de familie. Fosta componentă a trupei Blondy a născut pe data de 19 ianuarie, dar a ținut totul secret.

Cristina Rus, mamă pentru a 3 a oară. A ținut totul secret

Cristina Rus a încercat să își țină și sarcina secretă, însă nu prea i-a ieșit. Burtica ei a ieșit la iveală în noiembrie 2019 și cântăreața a confirmat pentru Viva că este însărcinată în 7 luni. Acum ea a născut în mare secret o fetiță.

Cristina a susținut atunci că nu a încercat să își ascundă sarcina, ci doar nu s-a aflat pentru că nu mai este o persoană publică.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, a spus Crsitina Rus, pentru sursa citată.

Cristina Rus s-a restras din showbiz de ceva vreme și s-a concentrat mai mult pe viața de familie,c are o face extrem de fericită. Dacă după încheierea colaborării cu Andreea Bănică a încercat să facă muzică pe cont propriu,. Touși, Cristina Rus a decis că această carieră nu mai este potrivită pentru ea. Vedeta mai are 2 copii cu soțul ei, o fetiță și un băiețel.

CITEȘTE ȘI: Ce s-a ales de Ghiță, ciobanul celebru în toată țara, după ce a rămas fără bani

CITEȘTE ȘI: Se schimbă regulile la intrarea în clasa pregătitoare. Părinţii nu vor mai putea alege învăţătoarele

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top