Connect with us
Cristina Șișcanu în război cu designerul Cătălin Botezatu: "Croitorașul cel viteaz..."

Vedete

Cristina Șișcanu în război cu designerul Cătălin Botezatu: „Croitorașul cel viteaz…”

Cristina Șișcanu îl atacă pe designerul Cătălin Botezatu, după ce a acesta a jurizat cea mai recentă ținută a ei în emisiunea Bravo, ai Stil! Soția lui Mădălin Ionescu s-a enervat tare după ce designerul i-a spus că pantalonii pe care i-a ales nu o avantajează absolut deloc și îi fac piciorul să pară gros. Imediat după jurizare, Cristina a ținut să spună public că i se pare că Botezatu are ceva cu ea și că nu este prima dată când designerul face dezaprecieri legate de aspectul ei fizic.

Ce a spus Cristina Șișcanu despre Cătălin Botezatu

Cristina Șișcanu și-a luat foc după o remarcă pe care Cătălin Botezatu a făcut-o la adresa ținutei sale din emisiunea-concurs reality show, Bravo, ai stil!. Designerul i-a spus că ținuta nu o avantajează și s-a referit în special la pantalonii ei, care i-ar face piciorul să pară gros.

În replică, Cristina a spus că nu o deranjează să aibă picioarele groase, iar de acolo a început schimbul de replici din ce în ce mai dur.

La un moment dat, designerul s-a enervat și a ridicat tonul, Cristina a continuat și ea, și tot așa.

“Nu, am spus că acest pantalon îți face piciorul gros. (…) Dacă tu vrei să induci publicul și să-mi pui în cap doamnele mai plinuțe nu reușești. (…) Pot să țip până îmi crapă inima la tine și de-acum încolo nu mai ai de la mine ‘bravo’ nici dacă vii îmbrăcată în Versace de la cap la coadă, pentru că ai tupeu!”, a spus designerul.

Prezentatoare emisiunii, Ilinca Vandici a oprit conflictul dintre cei doi, dar comentariile au continuat și în culise. Mai mult decât atât, Cristina nu s-a abținut și a făcut o postare pe Facebook în care l-a numit pe designer – croitorașul cel viteaz.

“Deși Croitorașul cel Viteaz a spus că am piciorul gros (există vreun etalon în lumea asta pentru un picior de om?), pentru că el este obișnuit cu manechinele (sau manechinii), eu vă prezint cu încredere ținuta mea din această seară. Bravo, ai stil! Celebrities, de la ora 23.00, la Kanal D”, a scris Cristina Șișcanu pe Facebook.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top