Connect with us
Cristina Șișcanu este alături de Mirela Vaida. Soția lui Mădălin Ionescu a avut parte de o experiență asemănătoare

Vedete

Cristina Șișcanu o înțelege pe Mirela Vaida. Jurnalista a trecut printr-o experiență asemănătoare

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară, devenită cunoscută mai ales după căsătoria cu Mădălin Ionescu. Reamintim că și ea a lucrat la Acces Direct în urmă cu mai mulți ani, semn că are ceva în comun cu Mirela Vaida. Mai mult, și ea a avut parte de o experiență neplăcută când lucra pentru Antena 1, despre care a vorbit tocmai acum, pentru a-i arăta empatie colegei sale de breaslă.

Cirstina Șișcanu, experiență similară cu a Mirelei

Mirela Vaida trece printr-o perioadă foarte grea, după ce a fost la doar un pas de o tragedie. După ce o femeie complet dezbrăcată a intrat în platou și a încercat să o lovească cu o piatră de dimensiuni mari, nu își mai poate reveni din șoc și se tot gândește la experința groaznică de care a avut parte. Deși a mers la Poliție și a depus plângere, tot nu se liniștește, mai ales pentru că agresoarea este liberă acum.

Cristina Șișcanu a vorbit și ea acum despre o experiență care a marcat-o, din perioada în care lucra la Acces Direct. Jurnalista i-a transmis Mirelei toate celebune și a mărturisit că înțelege prin ce trece prezentatoarea TV, pentru că această meserie este una riscantă, care te provoacă să te supui celor mai mari riscuri și niciodată nu știi ce te așteaptă.

Cristina a fost la un pas de a fi hărțuită

Cristina Șișcanu a vorbit despre ce a pățit ea în urmă cu mulți ani. Jurnalista a declarat că totul a avut loc în urmă cu 9 ani, când trebuia să facă un reportaj la concertul celebrei Madonna, care venise la noi în țară pentru un eveniment. Ea a mers la  la Parcul Izvor, acolo unde se făceau pregătirile pentru concert și unde fusese instalată și bucătăria pentru Madonna, pentru a discuta cu bucătarii acesteia.

După ce a discutat cu ei, aceștia au devenit foarte direcți și i-au cerut colegului său bere și droguri. Mai apoi, situația a scăpar de sub control și au început să-i facă avansuri Cristinei, care a luat-o la fugă cu celălalt jurnalist.

„Eu eram însoțită de un coleg de la Acces Direct, tot un reporter, dar și el era foarte fricos. Au fost foarte drăguți, dar apoi au început să se poarte destul de urât, colegului meu i-au cerut droguri, iar mie au început să-mi facă diverse avansuri.

În acel moment m-am speriat și am rupt-o la fugă, aveam mașina parcată destul de departe, am alergat de mama focului. Bucătarii nu a venit după noi, dar pe moment ne-a fost frică, pentru că deveniseră destul de insistenți.

Când i-au cerut colegului meu droguri și bere și mie au început să-mi facă avansuri, atunci chiar mi s-a făcut teamă”, a mai completat frumoasa șatenă, mai arată sursa citată mai sus.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top