Connect with us
Cristina Spatar si mesajul emotionant pentru fostul sot, Alin Ionescu

Vedete

Cristina Spatar si MESAJUL EMOTIONANT pentru fostul sot, Alin Ionescu

Cei peste zece ani de casnicie au lasat urme adanci in sufletul Cristinei Spatar, care se afla in pragul divortului. Artista si sotul ei, Alin Ionescu, au decis sa se desparta, dar ea inca mai spera ca mariajul lor poate redeveni la fel cum era odata. In acest sens, este graitoare o declaratie pe care Cristina Spatar a facut-o recent intr-o emisiune TV: „Sper sa ramanem o familie. Eu il iubesc si acum, si daca ma va parasi, n-am cum sa-l scot din suflet prea curand. Ne vedem prin curte, dar vorbim despre lucruri strict de casa. N-am mers la vrajitoare. Nu cred in prostiile astea. Pot sa stau si-n cap, daca e scris sa fim impreuna, o sa fim, daca nu, nu.”

Conform libertatea.ro, cuplul care are doi copii impreuna ar fi discutat deja si ultimele detalii ale despartirii. Astfel, artista poate ramane in vila omului de afaceri, dar numai cu o conditie: sa locuiasca impreuna cu mama acestuia. Ramane de vazut cum vor decurge lucrurile in continuare, mai ales ca Alin Ionescu are probleme mari cu legea, fiind cercetat intr-un dosar sub suspiciunea de evaziune fiscala.

In aceste conditii, barbatul se pare ca ar fi decis sa stea in continuare in apartamentul sau din Victoriei, unde a locuit de cand mariajul a inceput sa scartie. Cu averea sub sechestru si sub control judiciar, Alin a anuntat divortul chiar in ziua in care magistratii au solicitat o cerere de abtinere in cauza.

Citeste si: Divort intre Cristina Spatar si Alin Ionescu. Primele declaratii

Cristina Spatar dezvaluie motivele care au impins-o catre divort

In aceeasi zi s-a decis si mentinerea tuturor masurilor dispuse pana atunci, printre care si cercetarea pentru infractiunea pentru care a stat deja in arest.

In legatura cu despartirea celor doi au aparut si primele barfe, conform romaniatv.net. O sursa din anturajul cantaretei ar fi dezvaluit ca principalele motive care au dus la raceala relatiei sunt legate de bani si de vizitele la vrajitoare. „Cristina este dependenta de vrajitoare. Merge frecvent sa-si ghiceasca si sa faca vraji. La inceputul lunii a fost la o vrajitoare care sta in comuna Chiajna, in Rosu. Mai are una prin Titan si alta mai celebra, din Buzau, Niculina o cheama. La toate merge. A impanzit prin casa tot felul de lucruri descantate, ate, prosoape.

Era disperata, i s-a aratat in carti ca una din femeile cu care umbla Alin ar fi deja insarcinata. Alin are datorii la banci de aproximativ un milion de euro. Cristina a girat cu apartamentul ei din Drumul Taberei unul dintre credite, ulterior au fost executati silit iar banca i-a luat apartamentul. Stau foarte prost cu banii. Ea mai produce acum din putinele cantari pe care le are si din contractele de imagine”, a relatat apropiata cantaretei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top