Connect with us
Culiță Sterp are deja o nouă iubită. A uitat deja de Carmen de la Sălciua

Vedete

Culiță Sterp are deja o nouă iubită. A uitat deja de Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format un cuplu extrem de popular. Cei doi au trecut prin multe suișuri și coborâșuri în relația lor, iar la un moment dat au avut parte de o despărțire foarte dureroasă. Acum se pare că drumurile lor se despart iarăși, însă suferința nu mai este atât de mare. Culiță Sterp deja a trecut peste!

Culiță Sterp are deja o nouă iubită. A uitat deja de Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a fost cea care a confirmat despățirea, care ar fi avut loc chiar de ziua îndrăgostiților. Apoi, presată fiind de toată lumea, a făcut câteva declarații despre ce s-a petrecut între ea și Culiță.

”Cei care ne-ați iubit atât pe mine, cât și pe Culiță, o puteți face în continuare, indiferent de situația dintre noi. Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid”, a menționat Carmen de la Sălciua care, apoi, a precizat, sugestiv și ce o înspăimântă pe ea, cu adevărat în cuplu…”instabilitatea, imaturitatea, infidelitatea”.

Se pare că acum Culiță are o nouă iubită pe care deja a prezentat-o prietenilor și cu care se afișează în mai multe locuri publice.
Se pare că el a depășit cel mai repede relația dintre el și Carmen.

Umblă vorba că și Carmen de la Sălciua s-ar fi regăsit în brațele unui bprbat cu care a mai fost: Cosmin Isăilă. Totuși, frumoasa brunetă nu a confirmat nimic din acest punct de vedere.

Citește și: Alertă meteo! Cod galben de fenomene periculoase

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top