Connect with us
Cum a răspuns Gabi Bădălău când Claudia Pătrășcanu a spus că este gay: "Mi-e rușine..."

Vedete

Cum a răspuns Gabi Bădălău când Claudia Pătrășcanu a spus că este gay: „Mi-e rușine…”

Gabi Bădălău nu s-a putut abține și a răspuns acuzațiilor soției sale Claudia Pătrășcanu, cu care este în proces de divorț. Vedeta a spus la un post de televiziune că omul de afaceri ar fi gay, iar asta l-a supărat la culme pe Gabi Bădălău. El a intrat în direct și a răspuns acestor acuzații.

Gabi Bădălău răspunde la acuzația cum că ar fi gay

Omul de afaceri Gabi Bădălău s-a enervat teribil când a auzit că încă soția lui l-a acuzat că este gay. Omul de afaceri a spus că nu îi vine să creadă ce aude și că toată lumea știe că lui îi plac femeile. El a precizat că se aștepta să fie acuzat de orice, dar în nici un caz de faptul că ar fi homosexual.

„Claudia inventează acest lucru. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autoritate să mă ia. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva. Copiii mei nu au stat în doi ani în preajma niciunei femei, în casa mea nu a intrat nicio femeie. Mi-e rușine, familia mea este o familie serioasă”, a fost replica lui Gabi Bădălău.

Reacția lui vine ca urmare a declarațiilor pe care le-a făcut Claudia Pătrășcanu. Cei doi sunt în plin proces de divorț. Ea l-a acuzat pe soțul ei că se droghează și i-ar plăcea și femeile și bărbații.

„Vă spun eu cine sunt iubiții lui. Copiii mei nu sunt pregătiți să îi cunoască lui tot anturajul, ba femei, ba bărbați”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Scandalul dintre cei doi pare departe de a se termina. La mijloc sunt plângeri la Poliție, la Protecția Copilului și la alte instituții. Gabi Bădălău îi cere o procură cu ajutorul căreia el să poate merge cu cei doi copii în vacanță în afara țării. El spune că ea inventează lucruri despre el. Pe de altă parte, Claudia Pătrășcanu spune că are dovezi pentru orice susține.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top