Connect with us
Gabi Bădălău a vorbit despre despărțirea de Bianca Drăgușanu

Vedete

Gabi Bădălău a vorbit despre despărțirea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a vorbit despre despărțirea de Bianca Drăgușanu penur prima oară de când acest cuplu a intrat în atenția publicului. Deși nu au confirmat niciodată că sunt împreună, iată că fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a confirmat totuși despărțirea, după ce Bianca a declarat ieri că este o femeie liberă.

Ce s-a întâmplat de fapt între Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu

Nimeni nu știe cu exactitate care a fost problema între cei doi, însă este cert că nu mai au nimic în comun și nu mai există vreă șansă de împăcare. Ba mai mult, Bianca l-a blocat pe Bădălău pe toate rețelele de socializare deși dragostea lor părea desprinsă din filmele romantice. Milionarul a acceptat să vorbească despre despărțire, însă a fost foarte scurt în declarații și nu a dat detalii prea multe.

“Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a spus Bădălău în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

El a vorbit și despre modul în care va petrece Ziua Îndrăgostiților, având în vedere că acum este singur, iar urmărindu-i declarațiile fanii au tras concluzia că el s-ar putea împăcat cu fosta soție. Gabi Bădălău a mărturisit că va merge la copii în acest weekend, iar asta nu poate decât să o bucure pe Claudia Pătrășcanu, care a declarat întotdeauna că își dorește ca băieții ei să aibă o relație frumoasă cu tatăl lor.

“În weekend, plec la copii. Este rândul meu să îi iau, așa că, de Valentine’s Day, stau cu ei. Doar pe ei îi iubesc cel mai mult”, a mai declarat Gabi Bădălău la “XNS”.

Abordată de reporteri după declarațiile fostului iubit, Bianca susține că nici nu a fost într-o relație cu Bădălău, dar a confirmat că sunt prieteni chiar și în momentul de față.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top