Connect with us
Cum a reușit Andreea Esca să slăbească! A renunțat la un singur aliment

Vedete

Cum a reușit Andreea Esca să slăbească! A renunțat la un singur aliment

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Se bucură de un mare succes în cariera sa din televiziune de aproape trei decenii. Ea a prezentat constant Știrile Pro TV de la ora 19.00, chiar de la înființarea postului care i-a devenit a doua casă. În ultimul timp ea a reușit să dea jos 9 kilograme renunțând la un singur aliment și să arate senzațional. Prezentatoarea tv a preferat să nu apeleze la operații estetice sau proceduri complicate, ci a scos din dieta ei un ingredient pe care îl consideră vinovat pentru kilogramele în plus. Bineînțeles, ea a făcut și foarte mult sport pentru a-și menține trupul tonifiat.

Cum a reușit Andreea Esca să slăbească! A renunțat la un singur aliment

Esca se numără printre vedetele care nu agrează intervențiile estetice, șa că a făcut tot posibilul să scape d ekilogramele în plus fără să apeleze la astfel de operații. Secretul ei este sportul, dar și faptul că a renunțat la carbohidrați. Asta înseamnă că nu mai consumă pâine, produse de patiserie, paste, dulciuri, cartofi.

De la 64 de kilograme Andreea Esca a reușit să ajungă la 55 de kilgorame, la 1,62 cm și arată mai bine ca niciodată. Prezentatoarea tv face foarte mult sport, dar merge și ma masaj și tratamente corporale care o mențin tonifiată. “Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, a mărturisit Andreea Esca.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului”, spune Andreea Esca.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top