Connect with us
Cum arată acum Cornelia Catanga. Artista s-a îngrășat aproape 30 de kilograme

Vedete

Cum arată acum Cornelia Catanga. Artista s-a îngrășat aproape 30 de kilograme

Cornelia Catanga a trecut prin momente grele în ultimii ani și a avut mai multe probleme de sănătate, precum și conflicte în familie. Din fericire, problemele s-au mai domolit și Cornelia începe să își revină, însă grijile au făcut-o pe celebra artistă să ia în greutate considerabil. Cum a ajuns să arate acum celebra interpretă de muzică populară, după ce s-a îngrășat aproape 30 de kilograme.

Cornelia Catanga, schimbată complet

Cornelia Catanga a trecut prin mai multe perioade dificile, iar viața a supus-o la multe teste pe care, însă, a reușit să le depășească. Artista și soțul ei au fost la un pas de divorț, după ce neînțelegerile dintre ei s-au intensificat și ajunseseră la concluzia că nu mai poate fi făcut nimic pentru ei.

După mai bine de 30 de ani petrecuți împreună, cei doi soți își anunțau despărțirea. Vestea a șocat opinia publică, cei doi fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din țară, care niciodată nu au dat semne că ar avea probleme de cuplu. Între timp, cei doi soți au reușit să clarifice situația și au ajuns la o înțelegere.

Aurel Pădureanu a mărturisit că pasul spre împăcarea a fost făcut de amândoi și că au revenit la sentimente mai bune. Lăutarul a explicat că nu ar fi putut renunța la soția la lui sub nicio formă și că la fel stăteau lucrurile și în cazul ei.

„Crăciunul e sărbătoarea familiei și asta e lucrul cel mai important, înțelegerea cu familia. Și eu și ea (am făcut pasul spre împăcare), amândoi, pentru că avem 30 de ani de căsnicie, 32 de ani de căsnicie, și era normal. Nu renunțam nici eu, nici ea la treaba asta, sub nicun aspect posibil. A fost o mică discuție trecătoare. Eu sunt un om mai calm, cu eleganță în comportament. Eu ticluiesc înainte să vorbesc. Am vorbit elegant, frumos cu ea…”, a declarat Aurel Pădureanu la Star News.

Cornelia Catanga a mărturisit că a pus pe ea 28 de kilograme. După ce a slăbit foarte mult după ce a suferit un infarct, lucrurile au luat-o razna și s-a îngrășat peste măsură, aspect care l-ar fi afectat și pe soțul ei, ceea ce ar fi fost și motivul multor certuri dintre cei doi. Dacă nu va reuși să slăbească, se gândește chiar să apeleze la ajutorul medicilor.

Artista suferă mult și din cauza faptului că nu mai are activitate, pandemia punând stop tuturor concertelor și cântărilor sale. Ea speră că lucrurile vor reveni la normal curând, pentru că probleme au apărut și în plan financiar, acesta fiind singurul mod în care își câștiga existența, pierzând aproximat 60 de mii de euro. Ea are planuri mari după pandemie și speră că va reuși să-și vadă fiul însurat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top