Connect with us
La 30 de ani de la premiera filmului "Liceenii", Geta si Ionica (Cesonia Popescu si Mihai Constantin) arata total diferit.

Vedete

Cum arata acum Geta si Ionica din „Liceenii”

Au trecut 30 de ani de la premiera filmului „Liceenii”, iar protagonistii comediei s-au schimbat mult de atunci. Geta si Ionica, pe numele lor reale Cesonia Postelnicu si Mihai Constantin, sunt aproape de nerecunoscut acum. Ambii si-au continuat, insa, cariera in actorie dupa ce indragita serie s-a incheiat in anul 1993, cu filmul „Liceenii in alerta!”

Cesonia Popescu (Geta) a implinit in luna martie a acestui an 48 de ani. A mai jucat in flimele „Titanic Vals” (1994), „Astept provincia” (1995), „Semne in pustiu” (1996), „Valsul lebedelor” (2002) si „Azucena – Ingerul de abanos” (2005). Pe langa aceste filme, ea  si-a continuat cariera si in lumea teatrala, pe scena Teatrului National, unde din 1994 pana astazi a jucat in piese precum „Ondine”, „Badaranii”, „Calatorii cu matusa mea”, „Femeile savant”, „Egoistul” si „Idolul si Ion Anapoda”.

geta -cesonia postelnicu

Cesonia Postelnicu

A fost casatorita vreme de aproape noua ani (1997-2005) cu Emilian Simion, de care a divortat. Din mariajul lor a rezultat un baiat pe nume Matei.

Vezi si: Cum arata nevasta lui Pavel Bartos

Mihai Constantin (Ionica) va implini 51 de ani in luna septembrie a acestui an. Este un actor cu o cariera remarcabila, jucand in numeroase filme romanesti precum: „Balanta” (1992), „Terminus Paradis” (1998), „Portretul luptatorului la tinerete” (2000), „Tatal fantoma” (20110, „De ce eu?” (2015) etc. A mai prezentat alaturi de actrita Anca Sigartau emisiuni de divertisment la televiziune si a jucat in spectacole de teatru.

ionica -mihai constantin

Mihai Constantin

Este casatorit cu Luminita, cu care are doi copii, o fata si un baiat, pe nume Maria, respectiv Matei.

Vezi si: Cum arata actorul care l-a interpretat pe Mantuitor in filmul „Iisus din Nazaret”

Geta si Ionica, alaturi de Mihai si Dana (Stefan Banica Jr. si Oana Sarbu), sunt cele doua cupluri ale filmului „Liceenii”, regizat in anul 1986 de Nicolae Corjos. Productia a fost urmata de alte 2 filme, „Liceenii Rock`n`Roll” (1992) si „Liceenii in alerta” (1993).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top