Connect with us
Cum arată Denis Ștefan, actorul din Inimă de țigan. Este în mare formă la 44 de ani

Vedete

Cum arată Denis Ștefan, actorul din „Inimă de țigan”. Este în mare formă la 44 de ani

Denis Ștefan este un cunoscut actor din țara noastră. El a jucat în producții celebre precum Inimă de țigan, Păcală se întoarce, Faci sau Taci sau Regina. În ultimii ani, el nu a mai apărut în spațiul public și a stat departe de lumina reflectoarelor și puțini știu cu ce se mai ocupă artistul acum. Denis nu s-a schimbat aproape deloc din punct de vedere fizic și este în mare formă.

Denis Ștefan, la 40 ca la 20

Cunoscutul actor Denis Ștefan din Inimă de țigan a făcut furori cu rolul lui Medalion Codruț Feraru din serialul „Inimă de țigan”. El a devenit foarte cunoscut după ce a jucat în mai multe seriale de succes și a fost foarte admirat, în special de către domnișoarele impresionate de aspectul lui fizic. Mai mult decât atât, Denis a câștigat și Premiul TV Mania pentru cel mai sexi star TV.

În prezent, Denis Ștefan stă departe de lumina reflectoarelor și se dedică mai mult familiei sale. El este căsătorit cu bebelușa Cristina, după ce a divorțat de soția lui Cristina după o relație de 13 ani. Deși diferența de vârstă dintre cei doi este de 15 ani, nu ete o problemă, mai ales pentru că artistul arată foarte bine.

Deși are 44 de ani, Denis nu-și arată deloc vârsta și surprinde mereu cu fiecare postare din mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denis Stefan (@denis.stefan.oficial)

Fetița sa, care a împlinit de curând 7 ani, îi seamănă foarte mult. În plus, cei doi împart aceeași pasiune pentru cai. Fetița a învățat să călărească de la o vârstă fragedă și iubește acum foarte mult animalele.

Denis Ștefan a avut coronavirus

Actorul nu a scăpat nici el de coronavirus. Denis Ștefan a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în toamna anului trecut. Cea care a făcut publică vestea a fost soția lui Denis, Cristina, cunoscută publicului de la emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”. Ulterior, și el a publicat pe Instagram un mesaj  în care a atașat inclusiv buletinul de analize, în care era confirmat cu noul coronavirus.

El a declarat că a avut câteva simptome, a urmat un tratament special, a stat izolat și i-a îndemnat pe toți să se protejeze.

”Pe scurt, am fost testat pozitiv pentru covid-19. Suntem acasă, izolați, îmi iau medicamentele, am avut febră, dar acum sunt bine.Pentru conspiraționiști, am pus și buletinul de analiză. Să ne protejăm, fără panică, dar aveți grijă de voi”, a scris Denis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top