Connect with us
Cum arată fiica cea mare a lui Cabral. Inoke a devenit o adevărată domnișoară

Vedete

Cum arată fiica cea mare a lui Cabral. Inoke a devenit o adevărată domnișoară

Cabral este unul dintre cei mai în vogă prezentatori din România. Se bucură de un real succes atât în plan profesional, cât și familial. Până în urmă cu 15 ani, a fost căsătorit timp de 5 ani cu Luana. Au împreună un copil de aproape 18 ani, pe Inoke. Ea a devenit o adevărată domnișoară și face furori pe rețelele de socializare cu fotografiile pe care le postează. Tânăra este înaltă, are o siluetă de invidiat și a moștenit frumusețea de la părinții săi.

Cum arată fiica cea mare a lui Cabral. Inoke a devenit o adevărată domnișoară

Fiica cea mare a lui Cabral, Inoke, se apropie cu pași repezi de vârsta majoratului. Tânăra este foarte frumoasă, înaltă și se bucură de un trup de invidiat. Îi seamănă foarte mult tatălui său, dar și Luanei, mama sa. Cei doi părinți ai săi au divorțat de mai bine de 10 ani, dar păstrează legătura și au rămas în relații foarte bune. Ei merg împreună în vacanțe și sărbătorile importante îi aduc mereu la un loc.

În prezent, Cabral este căsătorit cu Andreea și au împreună o fetiță. Inoke se înțelege foarte bine cu Andreea, dar și cu sora ei mai mică. Părinții au decis să nu o expună prea mult pe micuță în fața publicului, ci au dorit să păstreze o anumită intimitate.

De curând, ei au decis să publice o fotografie cu micuța de doar 1 an și 5 luni, de care fanii au fost cu adevărat încântați, mai ales că așteptau de mult timp momentul în care o vor cunoaște pe aceasta. Până acum, ei publicau imagini în care acopereau fața micuței. Alegerea lor a fost aspru criticată, ba chiar a stârnit idei precum că cea mică ar fi „mutantă” și le-ar fi rușine cu ea. Totuși, ultima imagine a demonstrat tuturor că greșesc. Se pare că Namiko a moștenit frumusețea mamei sale și are trăsături de păpușică. Micuța are pielea ciocolatie, părul cârlionțat și un zâmbet foarte drăgălaș.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top