Connect with us
Cum arată Nicoleta Luciu la 39 de ani. Fotografia care intrigă pe toată lumea

Vedete

Cum arată Nicoleta Luciu la 39 de ani. Fotografia care intrigă pe toată lumea

Nicoleta Luciu, bomba sexy a României, nu a mai apărut de multă vreme în atenția publicului. Focoasa brunetă s-a axat pe viața de familie și a renunțat la celebritate de când s-a mutat la Miercurea Ciuc alături de soțul ei și cei patru copii. Recent Nicoleta i-a surprins pe toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare cu silueta ei. Se pare că anul acesta ea a suferit o transformare radicală!

Cum arată Nicoleta Luciu la 39 de ani. Fotografia care intrigă pe toată lumea

De-a lungul timpului Nicoleta a primit foarte multe critici din partea fanilor, legate de felul în care corpul ei s-a transformat după naștere. Vedeta a decis că este momentul să se ocupe umai de copiii ei și să renunțe la viața pe micul ecran, așa că s-a restras și nu a plecat urechea la gurile rele. Acum însă lucrurile sunt complet diferite.

Se pare că ea a adoptat un nou stil de viață care o ajută să revină la formele din tinerețe. Acum arată mai bine ca niciodată și dovadă o fac fotografiile postate de ea pe rețelele de socializare. Fanii au felicitat-o pentru silueta ei și la rândul ei Nicoleta Luciu le-a dezvăluit secretul. Se pare că a ales o dieta raw vegană care o ajută să arate și să se simtă extraordinar la aproape 40 de ani.

Nicoleta Luciu, la 39 de ani. sursa foto: instagram

Nicoleta Luciu a povestit pentru Viva.ro care este noul ei stil de viață și cum a ajutat-o să își modifice silueta. „Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 175. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a spus Nicoleta Luciu.

Vedeta a vorbit și despre alimentația copiilor ei, care este una foarte sănătoasă. Aceștia consumă multe legume și fructe, iar deseori gustă și din bunătățile pe care mama lor le pregătelte pentru ea însăși.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top