Connect with us
Cum arată prima soţie a lui Ilie Năstase

Vedete

Cum arată prima soţie a lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a fost toată viaţa un cuceritor. Pe lângă talentul pe care l-a arătat de multe ori pe terenul de tenis, sportivul a ştiut şi cum să le cucerească pe femei. Toată lumea le cunoaşte pe Brigitte şi Amalia, fosta şi actuala, însă puţini ştiu că prima dragoste a tenismenului era un supermodel franco-belgian pe nume Dominuque Grazia.

Ilie Năstase s-a căsătorit prima dată în anul 1972, când era pe val în tenis. Femeia alături de care a jurat iubire veşnică a devenit o amintire după 10 ani. În anul 1982 cei doi au divorţat, iar despărţirea lor a fost subiect în presă mulţi ani după aceea.

Brigitte Sfat, un nou mesaj dur pentru Ilie Nastase: „Iti multumesc ca…”

TOT MAI NEPOPULAR: Ilie Nastase a primit o lovitura sub centura: „Am pierut finala Cupei Davis din 1972 din cauza lui!”

În autobiografia sa, Ilie Năstase se laudă că s-a iubit cu 2.500 de femei, însă nu pe toate le-a dus la altar. Pe Amalia Năstase a cunoscut-o abia în 1996 la primul concert al lui Sting în România, când ea avea 20 de ani, iar el 50. Amalia se ocupa de sampling pentru o cunoscută marcă de ţigări. Cei doi şi-au pus pirostriile în anul 2003, pe 5 iunie mai exact. Nici această căsnicie nu a durat, căci după 12 ani a venit clipa divorţului.

Cu actuala parteneră, Brigitte Sfăt, Ilie a trecut prin tot felul de perioade. În urmă cu câteva săptămâni, paparazzii l-au surprins cu o altă femeie, iar Brigitte a anunţat despărţirea pe Facebook. La scurt timp, tenismenul a îmbunat-o şi s-au împăcat.

Imagini cu Dominique Grazia, prima iubire a lui Ilie Năstase

cum-arata-prima-sotie-a-lui-ilie-nastase-1

cum-arata-prima-sotie-a-lui-ilie-nastase-2

cum-arata-prima-sotie-a-lui-ilie-nastase-3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top