Connect with us
Cum arăta Speak înainte s-o cunoască pe Adelina Pestriţu. S-ar fi uitat la el?

Vedete

Cum arăta Speak înainte s-o cunoască pe Adelina Pestriţu. S-ar fi uitat la el?

Oare dacă Adelina Pestriţu l-ar fi cunoscut pe Speak în urmă cu 4 ani, s-ar mai fi uitat la el? E întrebarea pe care internauţii o pun de câteva ore, după ce Speak a postat o fotografie cu el de pe vremea când era ceva mai durduliu.

Cântăreţul moldovean a postat o fotografie cu el unde era vizibil mai gras, ba chiar el glumeşte acum pe seama aspectului fizic din trecut: „Acum 4 ani mâncam oameni”. Fotografia i-a împărţit pe fani în două tabere, însă majoritatea au apreciat curajul acestuia de a se arăta exact aşa cum a fost cândva.

cum-arata-speak-inainte-s-o-cunoasca-pe-adelina-pestritu

Adelina Pestriţu este una din cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Fosta vedetă Kanal D a făcut anunţul despărţirii de Speak pe Facebook, ca majoritatea vedetelor din ziua de ati: „Dragi prieteni, îmi sunteți mereu aproape și vă mulțumesc pentru susținerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simț iubită.

CITEŞTE ŞI: Adelina Pestrițu, surprinsă în compania altui bărbat. Să-l fi înlocuit deja pe Speak?

CITEŞTE ŞI: Lucian Becali o face praf pe Adelina Pestrițu: „Se f**e pe….”

De aceea, îmi doresc să aflați de la mine, nu din alte surse, că în viață mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani și jumătate de relație, am decis împreună cu Ștefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează așa cum se proiectează la început.

Relația noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ștefan că om și ca artist și sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înțeleagă și să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ține strict de sufletele noastre. Va mulțumesc pentru înțelegere! Vă pup!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top