Connect with us

Vedete

Cum își botează Alina Laufer copiii. În ce constă, de fapt, botezul la evrei

Alina Laufer a dat naștere unor gemeni în urmă cu aproximativ 3 luni. Deși cei mici sunt bine acum, au avut ceva probleme de sănătate din cauza faptului că au fost născuți prematur. Toată lumea se întreabă acum când va avea loc botezul, dar se pare că la evrei nu se practică acest obicei, ci unul cu totul și cu totul diferit.

Alina Laufer nu își botează copiii

Alina Laufer a dat naștere unor gemeni, prematur. Cei mici au venit deja acasă, au petrecut sărbătorile cu familia lor, dar situația nu a fost deloc una roz. Deși fetița a fost ceva mai puternică, băiețelul fostului model a fost operat de urgență. Operația a decurs bine, dar situația s-a agravat după ce nou-născutul a suferit o hemoragie la plămâni, după care a fost intubat din nou și atent supravegheat de medici.

În continuare, părinții trebuie să fie atenți la îngrijirea celor doi și să meargă cu ei la controale foarte des, pentru a se asigura că evoluează așa cum trebuie și se dezvoltă normal.

Ajunși acasă, toți s-au întrebat când va avea loc botezul. Alina Laufer a explicat că la evrei nu se face un botez ca la alte religii, ci singurul obicei de care se ține cont este tăierea împrejur a prepuțului, în cazul băiețelului. Nici la asta nu s-au putut gândi acum, pentru că băiețelul este mult prea mic și riscurile ar fi mari.  Cât despre petrecere, nu se gândesc la ceva mare, ci doar la o seară de distracție alături de prieteni și familie când trece pandemia.

„Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Există tăierea împrejur pe care trebuie s-o facem pentru cel mic. Adică circumcizia pe care noi nu am făcut-o pentru că a fost mult prea mititel și nu am avut voie. Este ceva neobișnuit, toată lumea ne întreabă când o să fie botezul, iar noi nu avem. Oricum, acum nici nu puteam să facem vreo mare petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie’, a spus Alina la Exclusiv VIP, emisiunea realizată de Cristi Brancu, la Prima TV.

Alina și Ilan Laufer, cu gemenii în excursie

Alina și Ilan Laufer  și-au făcut curaj și au plecat cu gemenii în excursie. Alina și Ilan Laufer au plecat într-o vacanță cu rulota prin țară, împreună cu gemeni. Și-au achiziționat o rulotă dotată cu tot ce trebuie, în care, pe parcursul călătoriei, vor dormi Alina și gemenii, în timp ce Ilan va sta în cort.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top