Connect with us
Cum se simte Alina Laufer, după ce a ajuns de urgență la spital

Vedete

Cum se simte Alina Laufer, după ce a ajuns de urgență la spital

Alina Laufer traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Fosta soție a lui Jorge și-a refăcut viața și este extrem de fericită acum, mai ales căva deveni mămică de gemeni, după multe încercări de a rămâne însărcinată. Totuși, din nefericire, Alina a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit rău și a avut nevoie de ajutorul medicului.

Alina Laufer, sub supravegherea medicilor

După opt ani în care a încercat prin diferite tratamente să rămână, din nou, însărcinată, Alina Laufer a reușit să aibă sarcină gemelară. Totuși, vedeta a întâmpinat ceva probleme. Ilan Laufer a anunțat că soția lui are nevoie de rugăciunile apropiaților atât pentru viitoarea mămică, cât și pentru cei doi copii nenăscuți.

Se pare că rugăciunile au fost ascultate. Alina Laufer a vorbit despre starea ei de sănătate. Astfel, i-a asigurat pe cei care o iubesc că este bine. Mai mult, ea a declarat că, inițial, i s-au fisurat membranele, iar medicul i-a zis să stea în pat. Starea ei de sănătate s-a agravat și a decis să meargă la spital.

„Vineri mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. luni). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional,  luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân.”, a declarat Alina.

Ea a rămas internată la Giulești, deși nu se aștepta să stea mai mult la spital. Ea trebuie să stea în pat și nu are voie să facă efort, iar sarcina trebuie să fie mereu monitorizată. Doctorul care îi monitorizează sarcina i-a zis că nu sunt semne că va naște înainte de termen, dar trebuie să fie foarte atentă.

Alina Laufer naște la un spital de stat

Alina Laufer a decis că va naște la un spital de stat. Deși pe fetița ei a născut-o în regim privat, Alina a decis acum să aleagă altă variantă, pentru că are încredere în sistemul sanitar public. Sarcina a ajuns la 29 de săptămâni, urmând să nască în luna aprilie.

„Sunt la Giulești și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină, cu Karina (fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie, cu artistul Jorje), am născut natural. Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită! În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctorița mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc.”, a adăugat Alina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top