Connect with us
Cum l-au așteptat ve detele pe Moș Crăciun. Oana Zăvoranu nu a uitat de prietenele ei influencer nici în Ajun

Vedete

Cum l-au așteptat vedetele pe Moș Crăciun. Oana Zăvoranu nu a uitat de prietenele ei influencer nici în Ajun

Crăciunul este unul dintre cele mai frumoase momente ale anului, când toată lumea, de la mic la mare, petrece alături de familie. Având în vedere că trăim vremuri grele din cauza pandemiei și nu au prea multe opțiuni, nu au concerte și spectacole, și vedetele precum Gina Pistol și Smiley, Antonia și Alex Velea sau Oana Roman petrec altfel Nașterea Domnului anul acesta. Oana Zăvoranu nu a uitat de prietenele sale influencer nici în Ajun și le-a transmis câte un mesaj fiecăreia.

Ce fac vedetele de Crăciun

De Crăciun, multe dintre cele mai cunoscute vedete ale momentului au petrecut cu familia. Ca de obicei, Oana Roman a fost foarte activă în mediul online și le-a arătat fanilor săi cum au decurs ultimele zile de pregătiri, chiar și modul în care s-a relaxat înainte de Crăciun.

Ea a petrecut Ajunul alături de familie, în special de fiica sa. Isa l-a așteptat pe Moș Crăciun cu emoție, i-a pregătit chiar și prăjiturele și s-a aranjat așa cum se cuvine. Oana Roman a fost o gospodină desăvârșită și a pregătit cele mai bune preparate și a așezat masa modern, după care a cântat și s-a distrat alături de cei dragi.

Isa a fost foarte încântată de darurile pe care i le-a adus Moșul și faptul că acesta a gustat din bunătățile pe carei le-a pus lângă brad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)


Oana Zăvoranu a intrat și ea în spiritul sărbătorilor de iarnă și și-a ornat casa cu mare gust. An de an surprinde prin felul în care casa ei arată de Crăciun și nici anul acesta nu a dat greș. Nu au lipsit figurinele cu reni, Moș Crăciun și zăpada, iar bradul, ornat doar cu luminițe și globuri personalizate, este cea mai mare atracție. Astăzi stă alături de soțul ei și petrec retras sărbătorile.

Oana nu a uitat nici acum de prietenele sale Oana Roman și Adelina Pestrițu, cărora le-a analizat postările de pe rețelele de socializare și le-a adus cele mai dure critici. Adelina s-a aranjat și a făcut o simulare a Revelionului, ceea ce a scos-o din minți pe Oana și a ironizat-o pe Pestriță.

Antonia a stat și ea acasă de Ajun și l-a așteptat pe Moș Crăciun alături de cei mici, cu prăjituri și morcovi pentru renii lui. Ei au primit, printre altele, un PS5, ultima generație, care cu siguranță i-a făcut fericiți.

Smiley și Gina, viitorii părinți, au stat și ei în sânul familiei în seara de Ajun, liniștiți, dar foarte fericiți. Au ascultat colinde, l-au primit pe Moș Crăciun și le-au transmis și câteva gânduri bune tuturor celor care îi iubesc și le urmăresc activitatea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Ca în fiecare zi, Adelina a fost foarte activă și de sărbători. Moșul micuței Zeny a fost unul foarte bogat și i-a adus o mulțime de cadouri, însă nu s-a lăsat prins de către fetiță. Nici pe părinții ei nu i-au uitat, care au avut și ei câteva pungi pline de daruri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top