Connect with us
Oana Zăvoranu - dată în judecată de influenceri! Cine a făcut front comun împotriva vedetei

Vedete

Oana Zăvoranu – dată în judecată de influenceri! Cine a făcut front comun împotriva vedetei

Oana Zăvoranu este în război deschis cu influencerii din România. Nu este vorba de toți, ci de cei despre care a comentat în ultima vreme pe contul ei de Instagram. Se pare că mai multe persoane din online au făcut front comun și o vor da în judecată pe actriță. Sunt nume celebre acolo, printre care Oana Roman, Adelina Pestrițu și Cristina Ich.

Cine a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a deschis războiul împotriva influencerilor din România, iar acum primește prima reacție de partea lor. Se pare că actrița a fost sau va fi dată în judecată de acestea. Cert este că vedetele din online uneltesc ceva împotriva Oanei, iar asta este o certitudine dacă este să judecăm după mesajul pe care l-au publicat pe Instagram.

Oana Roman, Adelina Pestrițu și Christina Ich au publicat un mesaj prin care anunță public că au intentat un proces, pe cale legală, împotriva Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu – dată în judecată de influenceri! Cine a făcut front comun împotriva vedetei

„De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai. (…) Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere.”, este  o parte din mesajul adresat Oanei Zăvoranu.

Pe de altă parte, când a văzut acest anunț, Oana Zăvoranu s-a amuzat copios și a declarat, tot, pe Instagram, că nu o deranjează în niciun fel. Mai mult, actrița a continuat să comenteze despre fiecare dintre acestea și să le spună că va continua atacul împotriva lor cu motoarele turate. Ea spune că are un caracter puternic și neînduplecat, dar și avocați și că este pregătită pentru orice.

„Voiam să vă anunț că merg mai departe cu motoarele turate în lupta mea pentru adevăr și demascarea tuturor gloabelor care vă prostesc și vă iau bani la mișto pe ace brice și cariece. Bufeurile lor mă amuză și fac și mai vehementă în a-mi exercita dreptul la libera exprimare a adevărului față de oamenii care mă iubesc și mă apreciază pentru caracterul meu puternic și neînduplecat. Știu că astea de s-au opărit nu dodeau să se uite în oglindă. Eu însă am în casă multe oglinzi și îmi place ce văd”, este o parte din replica Oanei.

De menționat este că Oana și influencerii nu au dialogat în mod direct, ci doar prin mesaje pe Instagram. Pe de o parte Oana a comentat pe contul ei, iar de cealaltă parte, divele din online au lăsat să se înțeleagă că știu despre aceste comentarii, urmând ca mai apoi să publice anunțul cu acțiunea în Instanță.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top