Connect with us
Cum se menține în formă Alexandra Dinu, jurata de la Românii au talent

Vedete

Cum se menține în formă Alexandra Dinu, jurata de la Românii au talent

Alexandra Dinu este noua jurată de la Românii au talent. După ce Mihai Petre a fost scos din echipa show-ului de talente, scaunul său a fost ocupat de celebra actriță. Având în vedere că este o femeie extrem de frumoasă, care parcă întinerește odată cu trecerea anilor, mulți se întreabă cum reușește să se mențină în formă.

Alexandra Dinu nu are operații estetice

Alexandra Dinu este o femeie frumoasă, care nu își arată deloc vârsta. Noua jurată de la Românii au talent este foarte apreciată de telespectatori, care se tot întreabă dacă a apelat la ajutorul mediculii estetician pentru a arăta într-o așa mare formă.

Deși are 40 de ani și a trecut și printr-o naștere, Alexandra pare a fi mai mult o tânără de 20 de ani. Pentru ea, timpul chiar stă în loc și chiar are efecte miraculoase pentru ea. Totuși, chiar dacă mulți se gândesc că ar fi apelat la anumite trucuri pentru a avea acest aspect, nu a apărut nicio dovadă în acest sens nici în presa românească, nici în cea din Italia.

În plus, fotografiile arată că diferențele dintre felul în care arăta în tinerețe și aspectul de acum nu sunt prea mari. Nu s-a tunat în niciun fel și a rămas la fel de naturală ca odinioară.

Secretul: jurata are un metabolism bun

În urmă cu ceva timp, Alexandra Dinu a explicat cum reușește să se mențină mereu în formă. Astfel, ea a declarat că are noroc de un metabolismbun, care funcționează așa cum trebuie. Totuși, niciodată nu a făcut abuz de mâncare. Dacă vreodată a avut poftă de ciocolată, a mâncat, dar după s-a abținut mult timp de la dulce.

La câteva luni, ea ține și cure de detox, pentru a se simți mai bine și a elimina toxinele.

„Am avut noroc să am un metabolism extraordinar. Întotdeauna am mâncat ca să trăiesc și nu am trăit ca să mănânc.

Îmi place și să mănânc, nu spun nu. Am însă momente în care mi-e poftă de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce. Cred că echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viață sănătoasă.

La fiecare câteva luni fac însă și o perioadă de detox. Așa cum avem nevoie de odihnă și de relaxare și organismul trebuie curățat, infiderent cât de bine și de corect mâncăm“, a declarat Alexandra Dinu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top