Connect with us
Momente grele pentru Alexandru Arșinel. Ce i s-a întâmplat la ochi

Vedete

Momente grele pentru Alexandru Arșinel. Ce i s-a întâmplat la ochi

Alexandru Arșinel se află, din nou, pe patul de spital. Marele actor a fost supus unei intervenții chirurgicale la ochi, și, din fericire, se simte bine.

Alexandru Arșinel a fost operat

Actorul Alexandru Arșinel a fost supus unei intervenții chirurgicale la ochi. El se află sub supravegherea medicilor care au declarat că actorul se simte bine. Se pare că este vorba despre o operație de schimbare a cristalinului. Arșinel este pacientul celebrului medic Monica Pop.

În ultima vreme, grea pentru noi toți, marele actor s-a ținut departe de scenă, mai ales pentru a nu-și agrava problemele de sănătate.

Nu este prima dată când marele actor, în vârstă de 81 de ani, ajunge pe mâinile medicilor. Alexandru Arșinel suferă de diabet și a declarat că este foarte atent la alimentele pe care le consumă.

„Mâncăm și cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mamăliguță cu lapte, un grătar, un pește. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulcețuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului”, declara, la un moment dat, Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel – un actor desăvâșit

Alexandru Arșinel s-a născut pe data de 4 iunie 1939, în Dolhasca, Baia, azi Suceava. Este un actor român de comedie, care a contribuit la teatrul de revistă, televiziune și film. Este director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București. Arșinel a jucat în sute de emisiuni de divertisment la radio și la toate posturile de televiziune, pe scenele din țară și străinătate, dar și în numeroase producții cinematografice și seriale TV.

A fost ales Cetățean de Onoare al orașului Suceava și al comunei natale, Dolhasca, iar  din 2014 Casa de Cultură din localitate îi poartă numele.

Potrivit Wikipedia, Editura ALL i-a consacrat în trei cărți, apariții editoriale de mare succes: ”Alexandru Arșinel. De la Dolhasca pe Calea Victoriei” (2012), ”Alexandru Arșinel. Și a fost mâna lui Dumnezeu” de Oana Georgescu (2014) și ”Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fără pereche” de Aurel Storin.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top