Connect with us
Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă. Artista vrea să scoată la iveală adevărul

Vedete

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă. Artista vrea să scoată la iveală adevărul

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum, divorțul fiind aproape. Cei doi nu se mai gândesc unul la celălalt și continuă să-și dea lovitură după lovitură. Deși nu și-au reglat conturile definitiv, Andreea și-a găsit deja fericirea în brațele unui alt bărbat. Se pare că această nouă relație i-ar aduce mari probleme în ceea ce privește procesul, unde George ar intenționa să o acuze de infidelitate pe fosta lui soție. În acest context, Andreea este determinată să facă dreptate și să nu lase orice zvon să îi strice imaginea.

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă. Artista vrea să scoată la iveală adevărul

După ce el a fost acuzat de Andreea de infidelitate, George Burcea susține acum că Andreea Bălan a fost cea care a înșelat în această relație, ceea ce sugerează că relația cu Tiberiu ar fi mai veche. Astfel, Andreea Bălan nu a rămas imună și la aceste răutăți care circulă de câteva zile și a vrut să lămurească situația, explicând că cele spuse nu sunt adevărate. Ea a declarat că a fost fidelă în toate relațiile pe care le-a avut până acum și nu a greșit din acest punct de vedere.

Mai mult, surse apropiate artistei au explicat că cei doi nu mai formează un cuplu încă din iarnă, iar relația Andreei cu Tiberiu Argint s-a înfiripat în iunie, ceea ce demonstrează că nu poate fi vorba de infidelitate. În plus, George Burcea ar urmări doar să-și facă reclamă pe baza scandalurilor în care o implică pe celebra cântăreață, căreia ar vrea să îi strice imaginea.

Nu există cale de împăcare

Deși Andreea Bălan ar fi vrut un proces liniștit, care să nu o afecteze nici pe ea, nici pe cele mici, se pare că Burcea complică lucrurile în avantajul lui, susținând fie că a fost înșelat, fie că s-a împăcat cu Andreea. Sursele declară că Andreea nu vrea să mai audă de împăcare și tot ce are în plan este finalizarea divorțului.

„Ea și Tiberiu au început să vorbească abia în luna iunie. Dar el vrea să o discrediteze pe Andreea, acum este și ea convinsă că va avea parte de un proces dificil. El vrea, probabil, să țină scandalul cât mai mult și cât mai vizibil pentru a avea o șansă în carieră. Andreea Bălan voia un divorț liniștit din mai multe motive. În primul rând, ei nu îi plac scandalurile, mai ales că se teme că le-ar putea afecta pe cele două fiice ale sale. În al doilea rând, vrea ca totul să se termine cât mai repede și să își poată vedea fiecare de viața lui.”, a declarat sursa.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top