Connect with us
Cum se simte Cătălin Botezatu după ce a învins lupta cu cancerul: "Am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică!"

Vedete

Cum se simte Cătălin Botezatu după ce a învins lupta cu cancerul: „Am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică!”

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai în vogă designeri români. Se bucură de un real succes atât în România, cât și în plan internațional. Cu toate acestea, lucrurile nu au fost mereu roz. Viața l-a pus greu la încercare în urmă cu un an, când a fost diagnosticat cu cancer. De altfel, a trecut printr-o operație grea și acum se confruntă și cu teama de nemilosului virus care afectează România, având în vedere că face parte din categoria persoanelor cu risc ridicat.

Cum se simte Cătălin Botezatu după ce a învins lupta cu cancerul: „Am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică!”

Cătălin Botezatu s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Pe lângă faptul ca are complicații cardiace, respectiv cinci stenturi la inimă, acesta s-a ales și cu cea mai periculoasă boală a momentului: cancerul. El a mărturisit că perioada în care a fost bolnav a fost cea mai neagră din viața lui, dar a luptat și a avut încredere în Dumnezeu, s-a rugat mult și a avut și suportul apropiaților. El a declarat că a trecut atunci pe lângă moarte, ceea ce îl face acum să nu se mai sperie de nimic.

”Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu. Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe.”, a declarat Botezatu.

El a mai precizat că perioada de pandemie l-a pus în dificultate, având în vedere că face parte din categoria persoanelor cu risc ridicat. Astfel, pe parcursul stării de urgență a fost responsabil, a stat în casă și a respectat indicațiile autorităților. La început s-a lovit de anxietate și ajunsese să dezinfecteze totul în exces de teamă că s-ar putea îmbolnăvi. Pe parcurs, situația s-a mobilizat și a reușit să scape de senzația de panică, dar a continuat să fie precaut.

În ceea ce privește restricțiile și indicațiile medicilor referitoare la afecțiunile sale, Cătălin Botezatu a precizat că nu are multe interdicții, doar că nu poate face sport și, astfel, are grijă să nu facă excese alimentare pentru a se menține într-o formă corespunzătoare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top