Connect with us
Cătălin Botezatu a dezvăluit motivul despărțirii dintre Bianca Drăgușanu și Bodi

Vedete

Cătălin Botezatu a dezvăluit motivul despărțirii dintre Bianca Drăgușanu și Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea showbizului. Ei s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori, chiar și după divorț. Deși cei doi și-au oferit numeroase șanse de-a lungul timpului, se pare că de această dată, decizia este finală și între cei doi nu mai există cale de împăcare. În plus, Alex Bodi are deja o nouă cucerire. Despre despărțirea lor a vorbit și Cătălin Botezatu, explicând care ar fi motivul care a dus la o astfel de situație.

Cătălin Botezatu a dezvăluit motivul despărțirii dintre Bianca Drăgușanu și Bodi

Cătălin Botezatu a vorbit despre separarea definitivă dintre Bianca și Alex Bodi. El nu a vrut să comenteze prea mult acest subiect, însă a făcut câteva precizări. El a declarat că în cazul celor doi, certurile și coborâșurile mari au dus la apariția unei alte femei în viața afaceristului. În plus, el generalizat situația, explicând că atunci când un bărbat înșeală, nu o face „cu sufletul, cu inima și cu ura”, așa cum o face o femeie.

În plus, el a analizat și episodul controversat al Biancăi, în care ea a dat foc unui buchet de flori primit de la Alex Bodi, despre care se știe că este deja într-o altă relație. Botezatu susține că gestul lui Bodi ar fi interpretabil. Astfel, el ar fi trimis florile fie pentru a-i arăta acesteia că încă o iubește și vrea să rămână în relații bune, fie pentru a pune capăt acestei etape într-un mod civilizat, specific a doi oameni care s-au iubit cândva. În plus, el susține că Bianca ar fi ars florile tot din cauză că mai are anumite sentimente pentru fostul ei soț.

„Eu nu vreau să mă hazardez în declarații, dar în cazul lui Alex, cu toate că e cu o altă fată și îi trimite Biancăi un buchet de flori, situația e interpretabilă. Ori a trimis florile pentru că mai ține la ea și vrea să țină caldă relația, ori a trimis buchetul de trandafiri din decență, pentru că vrea să termine relația amiabil și elegant. Acum nu știu cum a gândit Bodi, nu știu nici cum a gândit Bianca. Femeile sunt mai nervoase în astfel de momente.”, a declarat Bote.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top