Connect with us
Cum se simte fratele lui Florin Salam, după două luni de terapie intensivă: "Așteptăm o minune!"

Vedete

Cum se simte fratele lui Florin Salam, după două luni de terapie intensivă: „Așteptăm o minune!”

Florin Salam traversează o perioadă destul de dificilă. Pe lângă faptul că interlopii nu îi dau pace lui și familiei, continuând să-l șantajeze, nici cei apropiați nu se simt prea bine. Mama sa a ajuns la o vârstă înaintată și problemele de sănătate au început să apară. În plus, starea acesteia s-a agravat odată cu vestea că celălalt fiu al ei este grav bolnav, contractând nemilosul virus al momentului. De aproximativ două luni, acesta se află la terapie intensivă și medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea lui de sănătate.

Fratele lui Florin Salam nu dă semne de vindecare

Fratele lui Salam se află de două luni la terapie intensivă, după ce s-a infectat cu noul virus al momentului. Inițial, acesta a acuzat stări de rău și a avut nevoie de îngrijire medicală. A fost internat la secția de terapie intensivă a Spitalului Floreasca, dar a fost transferat de urgență la Institutul „Matei Balș”, deoarece starea acestuia se înrăutățise și avea nevoie de intubare.

De atunci, veștile nu sunt deloc bune. Apropiații familiei susțin că nu pot oferi prea multe detalii și sunt rezervați în ceea ce privește starea bărbatului. Se pare că soția lui l-ar fi vizitat la spital și cu toții speră la o minune care să-l salveze pe bărbat.

Declarații despre Nelu a oferit și Adriana Bahmuțeanu, apropiată a familiei lui Florin Salam. Ea a mărturisit că familia bărbatului vrea să îl ia acasă, însă medicii nu sunt de acord. Deși starea lui de sănătate este ceva mai bună de câteva zile, rămâne la fel de fragilă și cadrele medicale sunt foarte rezervate cu privire la revenirea bărbatului. Cu toții speră la o minune care să-l mai facă bine pe Nelu.

„Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, a spus vedeta.

Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam, suferă de alte boli cornice asociate, care i-au agravat starea de sănătate, după ce s-a infectat cu noul virus. Este în continuare intubat și sedat. El suferă de diabet, este cardiac și suferă și de obezitate, iar complicațiile apărute sunt severe.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top