Connect with us
Scandalul continuă în familia lui Florin Salam. Cumnatul său a mers la DIICOT

Monden

Scandalul continuă în familia lui Florin Salam. Cumnatul său a mers la DIICOT

Cunoscutul cântăreț, Florin Salam, și-a pierdut soția în urmă cu 11 ani. Aceasta avea doar 27 de ani și ajunsese într-o stare gravă din cauza unei ciroze hepatice. În urma unei septicemii și a unui blocaj renal, tânăra a pierdut lupta cu viața. Vestea a venit ca un fulger pentru familie și apropiați, dar și pentru Florin. Acesta și-a refăcut viața în 2014 și are trei copii cu actuala sa iubită, Roxana Dobre. După atâția ani, Fostul său cumnat, fratele fostei neveste Fănica, Florin Albu, a lansat un șir de acuzații extrem de grave la adresa manelistului. De data aceasta a ajuns chiar la DIICOT, pentru a-l acuza pe cumnatul lui Florin Salam.

Scandalul continuă în familia lui Florin Salam. Cumnatul său a mers la DIICOT

Inițial, fostul cumnat al lui Salam că persoana care ar fi îmbolnăvit-o pe sora sa și fosta nevastă a cântărețului este Nuți, chiar celebrului cântăreț de manele, amintind de o întâmplare care a avut loc atunci când aceasta era doar o adolescentă. Astfel, el susține că femeia, care era deja purtătoare de hepatita C, ar fi injectat-o pe Fănica cu seringa ei.

În urma acestor acuzații, Florin Salam a reacționat printr-un mesaj scurt pe o rețea de socializare, prin care anunța că nu se va da bătut până nu se face dreptate.

„Am o luptă de terminat cu unii oameni și mă voi ține de ei. Nu mă las până nu-i aranjez. Îmi iau măsuri de precauție pentru că ei sunt mafioți, eu sunt un om de rând.”, a scris fostul cumnat al lui Salam, care a informat și că a fost la DIICOT pentru protecție.

Lucrurile au escaladat în familia interpretului de muzică de petrecere atât de tare încât fratele nevestei decedate s-a dus la DIICOT să se plângă că a primit amenințări cu moartea. Bărbatul susține că se teme pentru viața lui. Florin Albu spune că albanezul Fabian, cumnatul lui Florin Salam, este un personaj extrem de periculos, capabil de orice, care nu îi dă pace deloc.

Sora lui Florin Salam a avut și ea o reacție destul de dură, lăsând mai multe comentarii la postarea fratelui său, prin care îl jignea pe Florin Albu. Ulterior, acestea au fost șterse. Fratele Fănicăi i-a spus apoi Elenei să nu mai șteargă mesajele pe care le scrie și a întrebat-o dacă nu cumva și ei îi este frică de partenerul său, Fabian.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top