Connect with us

Vedete

Cum se simte Laurențiu Duță, după ce a avut coronavirus. Artistul a stat în izolare

În ultima persoană, tot mai multe vedete au anunțat că au fost infectate cu noul virus și au vorbit despre experiența lor pentru a le oferi oamenilor o lecție și pentru a le atrage atenția asupra unei astfel de situații. Se pare că nici Laurențiu Duță de la trupa 3SE nu a scăpat și a contractat virusul, însă acum se simte bine și este pregătit să-și reia activitate.

Trupa 3SE, lovită de coronavirus

Trupa 3SE a fost greu pusă la încercare de acest virus. Primul care a fost infectat a fost Mihai Budeanu, care a trecut prin clipe de groază. Celebrul artist a crezut, inițial, că este vorba despre o răceală, dar a dezvoltat o formă gravă a bolii și a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru mult timp. Mai mult, a stat la ATI zile întregi, pentru că starea sa s-a agravat rapid și a avut nevoie de susținere pentru a putea respira.

Deși s-a vindecat, a avut nevoie de îngrijiri medicale speciale și de recuperare o perioadă lungă de timp, pentru că plămânii săi i-au fost grav afectați. Deși nu știa să aibă alte afecțiuni, se pare că boala a evoluat neplăcut în cazul lui.

Nici Laurențiu Duță nu a scăpat de virus, dar a fost ceva mai norocos. Acesta a avut o formă ușoară a bolii și s-a vindecat, iar acum se pregătește să iasă din izolare și să-și reia activitățile. Deși a fost rezervat și a preferat să țină ascuns faptul că este infectat, cei de la Cancan au aflat chiar de la managerul trupei care a fost situația și că artistul este acum bine.

Laurențiu Duță a mai avut probleme de sănătate

Laurențiu Duță a fost la un pas de moarte din cauza unei banale furculițe din plastic. Artistul a comandat mâncare la un hotel din Pitești, acolo unde era cazat. În timp ce mânca, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din ea i s-a înfipt în esofag.

Laurențiu Duță a ajuns la spital cu hemoragie internă și esofagul perforat si a avut nevoie de operație. Din fericire, medicii au făcut pentru el tot ce puteau și au reușit să scoată bucata de plastic.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top