Connect with us
Mihai Budeanu s-a vindecat de covid-19. Cum se simte acum celebrul artist: ”A fost foarte grav!”

Vedete

Mihai Budeanu s-a vindecat de covid-19. Cum se simte acum celebrul artist: ”A fost foarte grav!”

Nemilosul virus al momentului continuă să facă victime peste victime. De-a lungul timpului, de la izbucnirea pandemiei, mai multe persoane publice au contractat virusul și au vorbit despre experiența lor, pentru a atrage atenția asupra pericolului și pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă care este situația. Printre cei infectați se numără și Mihai Budeanu, care a făcut o formă gravă a bolii și și-a revenit cu greu.

Mihai Budeanu, trei săptămâni la ATI

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost confirmat cu COVID-19. El a fost internat la Spitalul Municipal mangalia, însă, ulterior, pe 19 noiembrie, a fost transferat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Medgidia și a beneficiat chiar și de transplant de plasmă.

Starea lui de sănătate a fost una extrem de gravă, însă specialiștii au făcut tot ce le-a stat în putință pentur a-l salva. După mai bine de trei săptămâni petrecute la terapie intensivă, celebrul artist a reușit să învingă boala și și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare.

„Salutare oameni buni! De azi sunt acasă, iar starea mea de sanatate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 saptamâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emotii la terapie intensivă, pot să zic că am învins.”, a scris el pe rețeaua de socializare.

Prima sa apariție în public a fost cea de la Vorbește lumea, unde a vorbit cu lux de amănunte despre cea mai grea încercare a vieții sale. El a mărturisit că situația lui a fost una extrem de gravă, exact cum s-a vorbit și că nu îi vine să creadă că a scăpat de această boală.
Mihai Budeanu a explicat că, inițial, a crezut că este vorba despre o simplă răceală și a ignorat totul, însă, mai apoi s-a testat și a aflat neplăcuta veste. Starea lui s-a agravat de la o zi la alta și ce a urmat a fost extrem de complicat, însă, cu ajutorul medicilor, dar și printr-un miracol, este acum sănătos.

”Prima dată am zis că e o simplă răceală, am luat un paracetamol, dar apoi mă simțeam tot mai rău. Am făcut testul, a ieșit pozitiv, am chemat Salvarea și, într-adevăr, testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea de sănătate s-a agravat de la o zi la alta și am mers la spital. Am fost la spitalul de lângă mine, dar ei nu aveau secție de ATI, iar apoi am ajuns la Medgidia. La un moment dat oxigenul ajunsese la 50 la sută, eram foarte jos. Doctorii au zis că printr-un miracol am scăpat.”, a precizat el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top