Connect with us
Cum se simte Mioara Roman după operație. Primele imagini cu mama Oanei Roman

Vedete

Cum se simte Mioara Roman după operație. Primele imagini cu mama Oanei Roman

Oana Roman trece printr-o perioadă destul de dificilă din cauza mamei sale, care se confruntă cu mai multe probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate. Pe lângă divorț și problemele personale, Oana trebuie să se ocupe și de mama ei, care tocmai a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Mioara Roman se simte mai bine și luptă pentru a se recupera.

Mioara Roman, prima fotografie după externare

Mioara Roman are probleme mari de sănătate. Odată cu vârsta, au început și complicațiile, precum diabetul, hipertensiunea. Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson, însă asta nu este tot.

Ea a stat internată în spital pentru mai multe investigații și pentru a beneficia de cele mai bune tratamente din partea medicilor. În urmă cu doar câteva zile, ea a fost supusă unei intervenții laparascopice, ce a avut ca scop înlăturarea colecistului.

În tot acest timp, Oana Roman a fost foarte activă în mediul online și a comunicat fanilor ce se petrece cu mama ei. Ea a precizat că mama ei se simte bine și că lucrurile vor evolua bine după operație, după ce a scăpat de piatra de la bilă. Oana și Catinca au luat-o pe mama lor de la spital, iar aceasta era vizibil slăbită, dar totuși se simțea bine și era fericită că a scăpat.

Oana Roman și Catinca vor avea grijă de mama lor și nu va fi nevoie să angajeze o asistentă care să se ocupe de ea mereu. Catinca a declarat că fosta soție a lui Petre Roman va fi nevoită să consume alimente speciale și să urmeze un regim post-operator pentru a se recupera complet. În plus, urmează și un tratament pentru complicațiile pe care le are, deci va avea nevoie de multă atenție din partea fiicelor sale.

„Nu îi trebuie asistentă, o să ne ocupăm noi. Trebuie să țină un regim strict. Deocamdată are voie doar lichide. Supă, iaurt, chestii de genul acesta… „Trebuie să urmeze un tratament post operator. Ea oricum ia pastile multe, pentru diabet, hipertensiune, Parkinson. Despre Parkinson, medicii au spus că deocamdată stagnează. S-au purtat impecabil în spital, a declarat Catinca Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top