Connect with us
Oana Roman trece prin clipe grele. Mama ei va fi operată: "Dacă o vezi, nu o recunoști"

Vedete

Oana Roman trece prin clipe grele. Mama ei va fi operată: „Dacă o vezi, nu o recunoști”

Oana Roman trece prin clipe grele, dar dă dovadă că este o femeie puternică orice ar fi. Mama ei, Mioara Roman este internată în spital unde va fi supusă unei intervenții chirurgicale. Oana nu are voie să intre în salonul mamei ei, să o vadă, sau să îi ducă ceva.

Oana Roman – profund îngrijorată de starea de sănătate a mamei ei

Printr-un InsaStory, Oana Roman le-a spus celor care îi urmăresc activitatea și o apreciază, că trece prin momente grele din cauza problemelor de sănătate pe care le are mama ei. Se pare că Mioara Roman suferă de mai multe afecțiuni și acum are nevoie de o intervenție chirurgicală. Mioara Roman a fost internată și va fi supusă unei operații pentru îndepărtarea colecistului.

Duminică seară, Oana a fost la spital cu niște medicamente de care mama ei avea nevoie. Din cauza restricțiilor impuse de apariția coronavirusului, vedeta TV a fost nevoită să le lase la recepție. Nu a putut să urce în salonul mamei sale, să o vadă și să vorbească cu ea.

„Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă. Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Se pare că Mioara Roman are mai multe probleme de sănătate cu care se confruntă de o vreme încoace. Chiar Oana a declarat că cine o vede nu o mai recunoaște, atât de mult s-a schimbat. Vedeta TV a spus că mama ei este pe zi ce trece tot mai slăbită, dar insistă să facă lucrurile așa cum le făcea când era sănătoasă. Tot ea a spus că Mioara se confruntă cu niște boli degenerative care nu pot fi controlate sută la sută.

Oana este cea care are grijă de mama ei și face tot ce poate ca să o știe bine. În același timp, vedeta tv își continuă munca și proiectele, având-o în prim plan pe fiica ei pe care o iubește enorm. Înainte de sărbătorile de iarnă, Oana și soțul ei, Marius Elisei s-au despărțit. Bărbatul a plecat de acasă, nu vrea să comunice cu Oana și a luat cu el și afacerea de care se ocupau împreună.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cum se simte Mioara Roman după operație. Primele imagini cu mama Oanei Roman – Stiri Video

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top