Connect with us
Vestea că iubita lui Liviu Vârciu este gravidă a făcut înconjurul lumii mondene. Realizatorul TV va deveni tată pentru a doua oară.

Vedete

Cum și-a lăsat Liviu Vârciu iubita gravidă. Dezvăluirea de senzație

Vestea că Liviu Vârciu va deveni din nou tată a făcut înconjurul lumii mondene. Realizatorul TV a primit vestea cu mare bucurie, chiar dacă a încercat să țină acest lucru ascuns.

Vârciu și-a ținut și iubita ascunsă multă vreme de ochii curioșilor. El are o relație cu Anda Călin, o brunetă sexy, care a fost iubita stelistului Denis Alibec.

Se pare că cei doi s-au cunoscut la începutul acestui an, iar sarcina nu a fost una tocmai planificată. Apropiați ai cuplului au dezvăluit pentru ziarul Libertatea că totul s-a întâmplat după o petrecere.

„Totul s-a întâmplat, se pare, după o petrecere, la care Liviu a băut câteva păhărele în plus. Asta nu înseamnă însă că nu este fericit de vestea primită”, au dezvăluit apropiații.

Mai mult decât atât, se pare că Liviu Vârciu își dorea de foarte multă vreme un frățior sau o surioară pentru Carmina și că este foarte îndrăgostit de Anda Călin.

Vezi și: Primele declaratii ale lui Varciu, dupa ce iubita sa a ramas gravida

Vezi și: Ce spune mama fetitei lui Vârciu despre vestea că acesta va deveni tată

Vezi și: Cum arata iubita lui Vârciu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top