Connect with us
Cum și-a petrecut Cornelia Catanga ultimele săptămâni din viață. Se ruga pentru Nelu Ploieșteanu, dar s-a stins înaintea lui

Vedete

Cum și-a petrecut Cornelia Catanga ultimele săptămâni din viață. Se ruga pentru Nelu Ploieșteanu, dar s-a stins înaintea lui

Este vestea șoc a zilei! Cornelia Catanga s-a stins fulgerător după un stop cardiorespirator care s-a suprapus peste o infecție cu coronavirus. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, mai ales că în urmă cu o săptămână ea și soțul ei spuneau că se roagă pentru colegul lor Nelu Ploieșteanu, care se află în stare gravă la spital.

Cornelia Catanga era răcită și se trata acasă

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au fost devastați de vestea că maestrul Nelu Ploieșteanu este în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu coronavirus și plămânii săi sunt foarte afectați. La acea vreme, Aurel Pădureanu a spus că și el și Cornelia se roagă pentru ca Nelu Ploieșteanu să-și revină și spuneau că se tem de acest virus nemilos.

„A început să ne fie frică să mai trăim văzând ce se întâmplă. Moartea e mai aproape ca oricând de oameni”, spunea Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

Tot atunci, Aurel Pădureanu declara că soțul fiicei lui este internat la spital cu coronavirus, și că toți din familie sunt răciți și că se tratează acasă.

„Toată lumea e răcită în ultima vreme, și noi suntem răciți, ne luăm medicamentele. Când vine boala asta parcă totul s-a terminat”, mai spunea Pădureanu.

Cei doi soți se temeau de coronavirus și încercau să se țină departe de el, stând acasă și ferindu-se de contactul cu alți oameni. Din păcate, se pare că artista Cornelia Catanga era infectată, nu doar răcită, așa cum credea ea și un stop cardiorespirator s-a suprapus peste infecția cu virusul Sars Cov 2.

Cornelia Catanga a suferit un infarct în 2019

Viața Corneliei Catanga, din punct de vedere al sănătății, a fost greu încercată în 2019 când artista a suferit un infarct. Atunci ea a fost internată la Spitalul de Urgență Floreasca, iar medicii au reușit să o salveze. Aurel Pădureanu spunea atunci că ea a slăbit în jur de 27 de kilograme în doar câteva luni. Era supărată că fiul ei se mutase definitiv în America.

În trecut, Cornelia Catanga fusese diagnosticată şi cu retinopatie pigmentară evolutivă.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top